Agenda Zweethutten 2019

We geven ook privé hutten vraag naar de mogelijkheden                                                               

Voor activiteiten, workshops en zweethut data verwijs ik je ook graag naar mijn site Witwyfke’s op Facebook   https://www.facebook.com/Sjamanistisch/

 

Gun jezelf een dag om intens verbonden te zijn met de elementen aarde, water, lucht en vuur. Samen met elkaar en met Spirit ie iedere keer weer een diepe ervaring. Het brengt inzicht, inspiratie, ondersteuning, verbinding en vertrouwen. We voelen een diepe dankbaarheid voor de mensen die deze ceremonie doorgegeven hebben aan ons. Wil je dit zelf ervaren dan ben je van harte welkom in onze hut. Het seizoen nodigt ons uit om ons te verbinden met de terug kerende kracht van het licht. Waarin ook plaats is voor stilte, onze bron en de Voorouders. Verhalen delen en zingen rondom het vuur in de tipi, of in stilte gewoon even ZIJN bij het kampvuur buiten. Om daarna als de stenen/grootouders gereed zijn omarmd te worden door de warmte van Grootvaders adem in de Baarmoeder wat de zweethut vertegenwoordigd..

We eten na de hut en omdat veel mensen andere eetgewoonten hebben hanteren we het Potluck systeem. Dat houd in dat je zelf iets voor de maaltijd thuis klaarmaakt en meeneemt (voor circa 6 pers.) Neem iets mee dat jij zelf kunt eten en kunt delen. Wij zorgen voor Soep en die is vegetarisch. ” niet vergeten ” neem eigen bord, soepkom, bestek en beker mee. Er is geen keuken of dergelijke waar dit gehaald kan worden onze plek is een back to basic op midden in de natuur.

 

Dag zweethutten:

 

 

 

 

Zaterdag 12 oktober: gemengde zweethut V/M/Transgenderneutraal                          Aanwezig zijn: 10.30 uur – 20.00 uur                                                                              Locatie: De Stille Kracht, Schoonloërstraat 7, 9534 TA Westdorp in Drenthe          Donatie 70 euro p.p. en iets te eten mee voor de potluck maaltijd (circa voor 6 pers.)    Bij opgave en betaling voor 1 oktober krijg je 10 euro korting.                                Van je deelname bedrag worden alle kosten vergoed. Met het donatie bedrag druk je ook je waardering uit van de heling die je ontvangen hebt van de Spirits en de kennis en wijsheid van hen die ze geven. Loopt het financieel wat minder, laat het ons weten dan komen we er wel uit.                                                                                We gaan gekleed de hut in.

Thema: TRANSFORMATIE                                                                                              Bij aanvang van de herfst is het Drakentijd. De aangewezen tijd om je innerlijke draken aan te kijken. Draken die ieder jaar groter zijn geworden in de zomer. Zij komen weer te voorschijn. Maak gebruik van de warmte en wijsheid van de stenen om je draken aan te kijken, de levenslessen die ze je brengen liefdevol te omarmen. Strijd niet meer tegen je draken, strijd samen verder voor de liefde en al het goede in je leven.

De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde. Door de stenen/grootouders te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie.
 
De stenen/grootouders vertegenwoordigen onze voorouders met al hun kennis en wijsheid. De kruiden die worden geofferd op de stenen zorgen voor een andere staat van bewustzijn waardoor het contact met je onderbewustzijn en de Spirits wordt vergroot. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen.
 
Zingend en drummend vieren we voorafgaand aan de hut het leven en tevens wordt hiermee onze gronding versterkt, zodat we in de hut ons dieper kunnen verbinden met Moeder Aarde. Hoe sterker de verbinding met Moeder Aarde hoe sterker de connectie met Spirits. Deze tijd kun je daar balans voor opmaken, kijk diep naar binnen en vraag jezelf af welke zaken mogen overleven en welk zaken je wilt wegjagen. Vraag eventueel de hulp van de voorouders om je hier inzichten in te geven.
 
Graag iets te eten mee voor de potluck maaltijd (voor circa 6 personen). Potluck is een Give-away en behoort bij de ceremonie, je deelt met liefde voedsel met elkaar. Bijzonder hoe andere volkeren ons dat onder de aandacht brengen.
 
Wij zorgen voor soep, koffie, thee en iets erbij.
Bij opgave en betaling krijg je de lijst met wat je mee dient te nemen.                            Opgave en informatie via: k.diemer@ziggo.nl 
 

Zaterdag 16 november:  Vrouwen- zweethut verdere (info volgt)

Zaterdag 21 december: gemengde Midwinter-zweethut V/M  (info volgt)

 

Opleiding Vuurhoeder V/M  2020                                                   
Locatie:  De Stille Kracht in Westdorp, Drenthe        Datum: Hemelvaart 21 mei t/m 24 mei 2020

“””” Voel je het resoneren “”””

 

Kwaliteit is belangrijk voor me vandaar dat ik me beperk tot 1 workshop per jaar voor maximaal 4 personen. Wil jij ook een vuur kunnen goed kunnen begeleiden bij een zweethut of waar dan ook? Maar weet je er eigenlijk te weinig of niets van? Dan ben je  welkom om bij mij te leren. In deze workshop leer je alles dat je moet weten om veilig en verantwoord een ceremonie te begeleiden. Het gaat niet om zomaar een vuurtje stoken. Het gaat erom dat je leert over al het gene dat daar bij hoort zodat je een goede vuurhoeder zult zijn.

De workshop is inclusief, overnachting op de zweethut plek, alle maaltijden, drinken e.d., lesmateriaal, praktijkbegeleiding, gebruik hout, zweethutten en alle andere bijkomstigheden.

De vorige workshops waren snel volgeboekt. Bij interesse krijg je informatie wat jou investering in jezelf zal zijn. Het voordeel bij vroege aanmelding is dat je tijd hebt om ervoor te sparen of dat je het in gedeelten betaald. Informatie of opgave alleen via: witwyfke@gmail.com

Mitakuye Oyasin
Witwyfke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Agenda Zweethutten 2019

 1. Aho!
  Ik ben erg geïnteresseerd in een zweethut ceremonie bij jullie.
  Waar worden jullie ceremonies gehouden? En wanneer?
  Ik hoor graag van jullie.
  Met liefdevolle groet,
  Carina

 2. Beste lezer, Allereerst voor ieder die dit leest en ieder en alles wat je lief hebt een gezond en liefdevol 2018
  ik heb interesse in de zweet hut ceremonies.
  Ik hoor graag wanneer er ceremonies plaats vinden.
  Hartelijke groeten Yvonne

  • Hallo Yvonne

   Jij ook een fantastisch 2018. Op de agenda zullen de aankomende tijd de nieuwe zweethut data komen te staan.
   Ik kan je ook toevoegen aan ons lijst dan krijg je via je emailadres uitnodigingen van alle zweethutten komend jaar.
   Deze worden via witwyfke@gmail.com verstuurd, als je dit wilt stuur me dan daar een berichtje dan voeg ik je toe.

   Liefs,
   Dineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.