Agenda Workshop’s 2019

 

Activiteiten in augustus:

Cacaoceremonie

Zaterdag 3 augustus                Aanvang 13.00 uur tot 15.00    Locatie: Eext (Drenthe)            Deelname: 25 euro p.p.  witwyfke@gmail.com

 

Cacao, help me te werken aan de diepste pijnen in mijn hart.
Cacao, help me om bij mezelf te komen.
Cacao, help me te worden wie ik werkelijk ben.
Cacao, help me om mijn lichaam, geest en ziel te verbinden
tot één in Liefde en Licht.                                                                                                    Ik dank Vader Zon voor de schepping van deze prachtige geest.
Ik dank de Moeder Aarde die het heilige zaad baarde.
Ik dank de tot leven gewekte Zon voor alle wezens.
Ik dank de Maan voor al het vruchtbare en goede.
Ik bedank de mensen van de aarde die de zaden zaaien.
Bron van Leven
Bron van Liefde
Bron van Geluk
Bron van Licht Bron van Alles


Ik gebruik hoogwaardige Cacao er is Kruidenthee en lekkere snoeperijtjes. Er zal een meditatie zijn met bijpassende muziek. Daarna is er gelegenheid om met een instrument of zang/dans mee te doen. Niets hoeft maar het mag we laten ontstaan wat er op het moment gebeurt. Wil je meedoen dan kun je een muziekinstrument meenemen.

 

 

Activiteiten in Oktober

Vaders en zonen weekend                                                  Zaterdag 19 oktober om 9.00 uur                                          t/m zondag 20 oktober 15.00 uur
Locatie: De Stille Kracht, Schoonloërstraat 7,                      9534 TA Westdorp, Drenthe

 

 

Aanmelden of info via markvbreemen@gmail.com                                                      of https://www.facebook.com/events/375414193306671/                                                  Deelname: €165,-  per koppel; aanbetaling €95,-
Leeftijd: vanaf 11/12 jaar

Vaders voel je welkom om samen met je zoon en met andere vaders en zonen dit weekend door te brengen, lol te hebben en met elkaar te verbinden.
Waarom Vader Zoon weekend?
Omdat er gewoon een verschil is tussen hoe mannen dingen doen en vrouwen;
Omdat jij als vader je zoon leert op zichzelf te vertrouwen door jouw voorbeeld;
Omdat jij zijn eerste voorbeeld bent voor wat mannelijkheid is;
Om samen met andere vaders te zijn, te doen en te delen;
Omdat je dan gewoon staand mag plassen en je broek vies mag worden.                        Wie zijn wij?                                                                                                                      Ik ben Mark van Breemen en naast mijn regulier werk als projectleider voor het Rijk, ben ik gediplomeerd coach en geef ik workshops op het gebied van persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling. Daarbij heb ik veel ervaring met het thema mannelijkheid / vrouwelijkheid en is het mijn streven mensen en vooral mannen meer te verbinden met zichzelf en hun gevoel om van daaruit krachtiger in het leven en in hun relatie te staan.

Ik ben Mike Buis vader van drie zoons. Na een periode voor Defensie gewerkt te hebben, heb ik het fysieke strijden verruild voor het mentaal strijden met en voor jongeren in de jeugdzorg. Terugkeren in de (Burger)maatschappij bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De combinatie van de (te) hoge werkdruk, intens emotionele gebeurtenissen met jongeren en mijn persoonlijke onverwerkte trauma, raakte ik als het ware verdwaald in het (levens)woud. Totdat ik in aanraking kwam met Zweethutten: Ik kwam thuis. Hier heb ik de opleiding gedaan voor Vuurhoeder volgens de Lakota-traditie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn overbodige ballast, trauma en twijfel weg mogen geven aan het vuur om als herboren terug te keren

 

 

Sjamanistische basis workshop in Drenthe 2019            Inclusief maaltijden, overnachting en lesmateriaal. Investering is 190 euro p.p.   maximaal 2 personen          Contact en info: witwyfke@gmail.com

 

 

Sing Song cirkel  V/M Eext- Drenthe                                                                         

Zaterdagmiddag                                                              Locatie: krijg je bij opgave                                                     Tijd: van 14.00 -16.30 uur                                                      Op tijd aanwezig zijn.                                                            Donatie is 7.50 euro p.p.                                                        Voor koffie/thee en cake wordt gezorgd.                    Contact via witwyfke@gmail.com                                         

 

Heb je zin om je met ons te verbinden en mee te zingen, te luisteren of simpelweg te genieten, of omdat je graag Godinnen-Wicca- Moeder aarde liedjes wilt zingen of leren. Dan ben je van harte welkom met Drum, Gitaar, Fluit, Didgeridoo of Ratel, Er zijn vaak extra instrumenten dus laat je daar niet door tegen houden. Bij wisselvallig weer zitten we buiten bij vuurtje (passende kleding aan). Bij opgave krijg je het adres.           

Graag verwijs ik je ook naar mijn site op Facebook    https://www.facebook.com/Sjamanistisch/

 

 

Opleiding Vuurhoeder V/M  2020, datum volgt!                                                   
Locatie:  De Stille Kracht in Westdorp (Drenthe)                De opleiding is all in.                                                              Info en opgave:  witwyfke@gmail.com 

 

 

“””” Voel je het resoneren, voel je je geroepen “”””
Deze opleiding wordt 1 keer per jaar gegeven. Het voordeel bij vroege aanmelding is dat je tijd hebt om ervoor te sparen, of in gedeelten te betalen.

Wil jij ook een vuur kunnen begeleiden bij een zweethut? Maar weet je er eigenlijk te weinig of niets van? Dan ben je hier aan het goede adres, hier leer je alles dat je moet weten om veilig en verantwoord een ceremonie te begeleiden. Het gaat niet om zomaar een vuurtje te stoken. Het gaat erom dat je leert over al het gene dat daar bij hoort zodat je een goede vuurhoeder kunt zijn.