Zweethutten 2022

Gun jezelf een dag om intens verbonden te zijn met de elementen aarde, lucht, water en vuur. Samen met elkaar en met Spirit is iedere zweethut weer een diepe ervaring. Het brengt inzicht, inspiratie, heling, reiniging, verbinding ondersteuning en vertrouwen, We voelen een diepe dankbaarheid voor de mensen die deze ceremonie gedeeld  hebben met ons.

 

We gaan gekleed de hut in, omslagdoek, grote handdoek, jurkje of boxer. Neem als je hebt een Badjas of dergelijks mee want we lopen buitenom naar de zweethut plek. Potluck(avondeten)voor circa 4 pers mee. We hebben inmiddels ook de beschikking over een fijne workshopruimte. We zitten voor en na de hut warm en droog dus dat hoeft je niet tegen te houden om te komen. Wij verzorgen bij iedere ceremonie de vegetarische soep, koffie en thee. Wil je het zelf ervaren dan ben je van harte welkom in onze ceremonies. Trommels en ratels mogen mee, je kunt ook iets persoonlijks mee nemen om op het altaar te leggen zodat het gezegend wordt. Er wordt gezongen gedeeld, gehuild, gelachen of we kunnen in stilte ZIJN.

Omdat we geen energieën willen vermengen vragen we je om minimaal 5 dagen voor onze ceremonies geen Moeder Aarde medicijn te gebruiken en 2 dagen van te voren geen alcohol te nuttigen. Deelname aan de workshop en zweethut is op eigen risico. Je kunt wel een zweethut als intense reiniging ervoor doen. Bij opgave vragen we je om het gehele donatiebedrag vooruit te betalen.


Privé zweethut: wil je met eigen groep een zweethut meemaken neem dan contact op met witwyfke@gmail.com of lees het stukje over privé zweethutten op deze site.

Voor alle activiteiten, workshops en zweethut data verwijs ik je ook graag naar mijn site Witwyfke’s op Facebook

Zweethutten 2022

!!! VOL !!!  Zaterdag 14 Mei Vrouwen Wombblessing en Volle Maan avond-hut, Aanwezig: zaterdagmiddag 12.00 uur, Afsluiting: zondagmorgen 11 uur, Watergieten: Karina en Selma, Donatie: 160,- euro p.p. Je kunt thuis nog lichte maaltijd nemen en je neemt iets mee voor de potluck. Ontbijt wordt verzorgd. Informatie en opgave via info@praktijkisness.nl  na betaling is je plek gereserveerd.


Zaterdag 25 juni Vrouwen zweethut; Aanwezig: uiterlijk 10 uur, Afsluiting: 19.00 uur, Donatie zweethut: 75 euro p.p. en voor de Potluck iets mee(avondeten) circa 4 pers.  Informatie en opgave via info@praktijkisness.nl na betaling is je plek gereserveerd.