Zweethutten 2021

Privé zweethut: wil je met familie, vrienden of collega’s eens een  zweethut met eigen groepje meemaken neem dan contact op met witwyfke@gmail.com of lees het stukje over privé zweethutten op de site

Voor groepen die bij de Stille Kracht in Westdorp een workshop organiseren en een zweethut erbij willen doen informeer naar de mogelijkheden. De Stille Kracht verhuurt hun eigen zweethut. We hebben 20 jaar ervaring en willen wel een hut voor jou organiseren met ons eigen team. 

Voor alle activiteiten, workshops en zweethut data verwijs ik je ook graag naar mijn site Witwyfke’s op Facebook . 

Omdat we de traditie trouw zijn is er tijdens onze ceremonies en op ons terrein geen ruimte voor andere middelen zoals Kambo, Aya, Paddo’s, Truffels, Rapé, Wiet en Alcohol. We willen de ceremonies en gebruiken niet vermengen. Heb je de dag van te voren een van deze zaken gebruikt dan is het niet verstandig om een zweethut te doen. Je kunt wel een zweethut als reiniging ervoor doen.

Gun jezelf een dag om intens verbonden te zijn met de elementen aarde, water, lucht en vuur. Samen met elkaar en met Spirit ie iedere keer weer een diepe ervaring. Het brengt inzicht, inspiratie, ondersteuning, verbinding en vertrouwen. We voelen een diepe dankbaarheid voor de mensen die deze ceremonie doorgegeven hebben aan ons. Wil je dit zelf ervaren dan ben je van harte welkom in onze hut. Verhalen delen,  zingen, trommelen of in stilte gewoon even ZIJN buiten.

Dag zweethutten: 2021 (onder voorbehoud)
Vrouwen zweethut: Zaterdag,
Locatie: Noord Drenthe, Donatie: 65 euro p.p., Tijd: 11 uur – 18.00 uur, na opgave en betaling is je plek gereserveerd. Opgave: info@praktijkisness.nl