Zweethutten 2021

Helaas moeten we het door laten gaan van onze zweethut ceremonies tot zeker juni uitstellen. We kunnen het nu gewoon niet verantwoorden. Er zijn teveel mogelijke risico’s en we kunnen als zweethutgroep deze niet dragen. We hopen dat we ergens in het jaar de draad weer kunnen oppakken. Want deze ceremonie is ons leven. Hopelijk komen er nieuwe wegen om wel weer te samen de ceremonie te kunnen ervaren. Jullie zullen uiteraard op de hoogte gehouden worden. Wij wensen jullie goede dagen, blijf gezond en houdt je frequentie hoog.

Privé zweethut: wil je met familie, vrienden of collega’s eens een  zweethut met eigen groepje meemaken neem dan contact op met witwyfke@gmail.com of lees het stukje over privé zweethutten op de site

Voor groepen die bij de Stille Kracht iets organiseren en een zweethut erbij willen doen informeer naar de mogelijkheden. Wij verhuren onze plek niet. We willen wel een hut voor jou organiseren met onze eigen mensen. We hebben daarvoor een aangepaste prijs afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor alle activiteiten, workshops en zweethut data verwijs ik je ook graag naar mijn site Witwyfke’s op Facebook . 

Omdat we de traditie trouw zijn is er tijdens onze ceremonies en op ons terrein geen ruimte voor andere middelen zoals Kambo, Aya, Paddo’s, Truffels, Rapé, Wiet en Alcohol. We willen de ceremonies en gebruiken niet vermengen. Heb je de dag van te voren een van deze zaken gebruikt dan is het niet verstandig om een zweethut te doen. Je kunt wel een zweethut als reiniging ervoor doen.

Gun jezelf een dag om intens verbonden te zijn met de elementen aarde, water, lucht en vuur. Samen met elkaar en met Spirit ie iedere keer weer een diepe ervaring. Het brengt inzicht, inspiratie, ondersteuning, verbinding en vertrouwen. We voelen een diepe dankbaarheid voor de mensen die deze ceremonie doorgegeven hebben aan ons. Wil je dit zelf ervaren dan ben je van harte welkom in onze hut. Verhalen delen en zingen rondom het vuur in de tipi, of in stilte gewoon even ZIJN bij het kampvuur buiten.

Dag zweethutten: 2021 (onder voorbehoud)
Mannen of Vrouwen zweethut: Zaterdag 26 juni,
Locatie: Noord Drenthe, Donatie: 65 euro p.p., Tijd: 11 uur – 18.00 uur, na opgave en betaling is je plek gereserveerd. Opgave: info@praktijkisness.nl