De Godin

De Godin

De Godin

De Godin Ze is er altijd al geweest, ik was het gewoon even vergeten. Ik liep al een tijdje rond met het idee om een Godin te maken van hout of van klei? In een droom kwam ze bij me, ze vertelde me dat ik haar niet hoef te maken dat ze al heel lang bij me is. Maar dat ik het niet meer wist, het niet meer zag. Herinner je je nog je verjaardag toen je 11 jaar werd, dat je tegen alle commentaar van de grote mensen om je heen mij uitkoos in die grote winkel. Ik was niets voor kleine meisjes vertelde men je, maar je hield dapper stand. Jij wilde alleen mij en niets anders, raar, vreemd kind, je kon het mooiste, het duurste uitkiezen maar jij koos MIJ. Je trouwde en ik ging met je mee, je bent een aantal keren verhuisd en weer mocht ik mee, je kreeg kinderen en ik heb ze overleefd.

Meubels, accessoires en kleuren in je huis veranderden, vele malen heb je me in je handen gehad, heb ik in bijna alle kamers van je huis gestaan. Nooit heb je me weggedaan. De laatste jaren sta ik op een plekje waar ik me heerlijk voel bij je collectie stenen, schelpen, veren, kristallen. Waar jij met je familie zoveel fijne uurtjes doorbrengt. Waar je zingt, verhalen vertelt, huilt, droomt en geniet, waar JIJ één bent met MIJ..Jij hoeft me niet te maken, IK ben er altijd al geweest en zal er altijd ZIJN. In je hart zijn we altijd SAMEN..Vele namen heeft men mij gegeven, IK ben de Godin. En alles dat is kan samen gaan, de dingen die jij doet, Great Spirit en ik, wij horen bij elkaar…want samen zijn we één. In alle cirkels die jj geeft sta ik aan je zijde.

En zo voel ik weer dat wat ik voelde toen ik haar zag als klein meisje. ZIJ..is.. MIJ.. en..IK..ben..HAAR…Zij is overal waar ik ga. Ik weet dat ik vele levens geleefd heb, alles ben geweest, dat ik nu op aarde ben in een tijd waarin alles met elkaar verweven is. Dat we alle stukjes van onze kennis verzameld uit al die levens mogen delen, mogen doorgeven. En dat ik oprecht kan zeggen, wat ben ik gelukkig met de Godin, met Spirit en al dat is. Dat ook ik een van die schakels ben in de cirkel van het leven…Dank je Moeder Godin dat je me weer hebt laten zien en voelen wat er altijd al was..en altijd zal zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.