Talkingstick-Krachtstok

Te koop:

VERKOCHT !!!!

VERKOCHT !!!!!

Oorsprong van de Talkingstick – Praatstok De talkingstick werd eeuwenlang gebruikt door vele inheemse stammen in Noord- Amerika om op een eerlijke en onpartijdige manier naar elkaar te luisteren. De talkingstick werd over het algemeen gebruikt in raadcirkels om aan te wijzen wie het recht had te spreken. Als er zaken van groot belang voor de raad kwamen, dan hield een leidinggevende wijze oudere (Elder) de talkingstick vast en begon met de bespreking. Als hij klaar was dan hield hij de talking stick voor zich uit en degene die wenste te spreken nam hem over. Op deze wijze ging de stok over van de een naar de ander tot iedereen die wilde spreken dit had  gedaan.

VERKOCHT !!!!De Nederlandse naam voor talkingstick is praatstok. Vaak is het lastig om goed te luisteren en zo elkaar echt te begrijpen, elkaar uit laten spreken, je eigen mening in stelling brengen, enzovoort. Hierdoor kan de onderlinge communicatie soms moeizaam verlopen, wat kan leidden tot onbegrip en wantrouwen. 

Alle onderstaande stokken zijn VERKOCHT !!! U kunt een stok laten maken u kunt me via mail bereiken.

 

 

 

 

Praat of krachtstokken zijn geweldige helpers als je mensen begeleid op therapeutisch gebied waarbij praten met elkaar moeilijk gaat. Ook bij vergaderingen zijn ze goed inzetbaar. Al mijn krachtvoorwerpen of het nu stokken, verenbundels of altaarstukken bevatten een heel bijzondere energie.

Kracht stokken zijn fijn om te gebruiken en geweldig om je te helpen bij je persoonlijke processen of b.v. om je bedrijf- zaak een boost te geven. Of wil je iemand een heel speciaal cadeau schenken? Denk aan een bruiloft/handfasting verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis waarbij je iemand iets heel bijzonders wilt geven. Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde voor de gebruikte materialen. In ieder stuk zit veel tijd en bezieling en hulp van spiritwereld. Ik maak ook voorwerpen in opdracht vraag naar de mogelijkheden. Een kracht stok kan eventueel verfraaid worden met symbolische aspecten. Het maken van eens stok duurt circa 1 tot 2 weken. Ik ben veel in de natuur en ik hoef de stokken niet te zoeken. Ze vinden en roepen mij. De stokken worden niet indien de energie nodig is van een boom gesneden. Als ik een tak van een boom nodig ben dan doe ik dit op een respectvolle wijze en vraag zeker meerdere keren om toestemming en Nee is Nee. Ze komen ook regelmatig uit de landen waar ik geweest ben. Alles wat ik maak, bewerk en verkoop is uniek. Als u een stok laat maken krijgt u bij daar een beschrijving bij over gebruikte materialen. Ik werk intuïtief maar ik kan natuurlijk ook een naar uw wensen maken in zoverre ik in het bezit ben van de gevraagde items. Ik gebruik naast andere materialen ook echte kristallen en veren. Een stok kan een heel leven meegaan en soms merk je dat je elkaar ontgroeid bent en je een andere nodig hebt.

U heeft al een Sjamanistische kracht stok vanaf 95,- euro exclusief verzendkosten. Ik maak ook stokken voor kinderen vanaf 4 jaar en die kosten 60,- euro exclusief verzendkosten. Wilt u bijzondere kristallen veren e.d. dan bekijken we wat de stok dan gaat kosten.

Verzendkosten met track en trace. Nederland: 7.50 euro, Belgie: 13 euro, verzekeren kan dan komen er extra kosten overheen.

Info: witwyfke@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

1 gedachte op “Talkingstick-Krachtstok

  1. Goedendag,

    Ik vind de eerste talking stick met de schildpadden echt prachtig.
    Ik heb jaren terug een vision quest gedaan. In Brazilië met een man die uit de Lakota traditie komt. Hierna een naam ontvangen die de man gedroomd had. Tortuga Travão
    Thunder turtle. Ik werk op zee maar ben bezig om naast mijn werk op zee met de oud directeur van de middelbare school om met probleem jeugd te gaan werken. Wandelen, meditatie , vechtsport overleven in de natuur en vision quest natuurlijk. De talking stick heb ik vaak aan gedacht om dat dit ook in Brazilië werd gedaan Elke dag.
    Ik zou dit heel graag introduceren in het werken met deze jongeren. Ik kwam voor een veer. Naar jullie site maar vond veel meer. 😉 misschien dat die talking stick met de schildpadden en lapis lazulli nog in u bezit is. Dan wou ik vragen of ik die zou kunnen kopen. Zo niet zo ik graag overleggen om 1 te laten maken. Hoe dan ook bedankt! Veel goeds Groeten Tiemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.