Olie Massage (alleen voor vrouwen)

 

Van kruiden is al eeuwen bekend hoe ze inwerken op lichaam en geest. Ik gebruik verschillende oliën. De (kruiden)-olie wordt eerst verwarmd en dan aangebracht. In overleg kunt u een zachte massage of iets steviger massage krijgen. U ligt op een massagetafel in een warme ruimte met aangename muziek. Na de massage kunt u even relaxen waarbij u iets te drinken krijgt. De olie krijgt nu de kans om goed in de huid te trekken. De essentiële oliën die ik gebruik worden speciaal uitgekozen vanwege hun ontspannende en rustgevende eigenschappen. Ze staan bekend om hun krachtige invloed op lichaam en geest en verdrijven spanning. Een aantal oliën zijn Lavendel en Marjolein deze worden van oudsher gebruikt vanwege hun rustgevende werking, Atlasceder staat bekend om hun weldoende effect op de huid. Een aantal van deze oliën maak ik zelf. Ik gebruik alleen oliën zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Kruidenmassages zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, een allergie of eczeem/psoriasis.

Een massage duurt ongeveer 60 minuten. Voor alle massage’s geld: van tevoren thuis douchen en voeten wassen. Wilt u informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op via het conactformulier.

 

Meest recente berichten

Welkom op de site van Witwyfke

 

Kom gerust eens vaker kijken, ik pas mijn site regelmatig aan. Als je ergens belangstelling voor hebt vraag dan gerust vrijblijvend om informatie e.o. kijk op agenda-activiteiten.

In je leven zul je je realiseren dat iedereen die je ontmoet een rol vervult. Sommigen zullen je testen. Sommigen zullen je gebruiken, sommigen zullen van je houden en sommigen zullen je iets leren.

Degenen die werkelijk belangrijk zijn, zijn degenen die het beste in je naar boven brengen. Het zijn zeldzame en wonderbaarlijke mensen,die je eraan herinneren waarom het leven de moeite waard is.

DRUMCIRKEL 6-8-2015 018 FB (2)Dank je lieve Sister Mahalo DancingDeer.

Witwyfke, Nazaat van de oude grond..vrouw van het vuur…je naam duidt…jijzelf weet en behoeft niets meer…wijsheid is in jou..dans, er wordt gedanst, jouw grond ben jij, jij bent jouw grond..

Witwyfke geeft verschillende vormen van Zweethutten,  kijk in het desbetreffende menu welke zweethut het beste bij jou past. Zweethutten zijn sterke reinigers en ruimen op wat weg kan en geven terug wat je nodig bent op dat moment. De zweethut is een viering van het leven zelf. De zweethut is de plek waar we ons in het tijdloze begeven en waar ons dagelijkse zelf even op de achtergrond plaatsen. Vanuit die verbinding mogen we de kracht van dankbaarheid ervaren. Daarnaast zullen we aan de Schepping steun en hulp vragen voor hen die het nodig hebben en voor dat wat om heling vraagt.

Witwyfke