Teamleden Zweethut

Mijn naam is Karina van Breemen-Diemer, ik ben moeder van 2 prachtige kinderen en verbonden met een liefdevolle  man. Mijn gekregen Medicijn naam is: ”Zij die Grootmoeder Aarde zacht bewandelt” Deze naam heb ik gekregen van mijn Shamanic en Tantra teacher John Hawken, waar ik in 2018, de training Sjamanisme ‘Het medicijn pad’ heb gevolgd en afgerond. Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirit(s) en de Kosmos. Voor mij betekend Sjamanisme ‘terug naar de ’Oorsprong’ als vanuit de oudheid worden er Ceremoniën gehouden waarin Rituelen worden uitgevoerd. Echter door de tijd heen, door allerlei omstandigheden zoals geloof, geld, macht. Zijn we ver van onszelf af komen te staan. We zijn letterlijk vergeten te Voelen en te Weten.  Sjamanisme brengt ons weer terug naar onze Kern. Wij Zijn Natuur! Mijn Spirituele pad begon al op m’n 15e levensjaar. Doordat mijn moeder in aanraking kwam met een Sjamaan en zij haar eerste Zweethut deed. Ik weet nog hoe ze thuis kwam, vol energie, open, zacht en haar huid rood gloeiend! Ze had haar thuis weer gevonden! En nu ik dit schrijf raakt me dit diep! Omdat ze eindelijk weer leefde voor mijn gevoel. In 2007 ben ik samen met mijn dochter van toen 10 maanden oud meegegaan met mijn moeder en heb toen mijn eerste zweethut beleefd. Wauw!! wat een ervaring en wat bijzonder, moeder, dochter en kleindochter! 3 generaties! Nu begreep ik, voelde ik, waar m’n moeder het al die tijd over had. Door de jaren heen ben ik samen met mijn moeder ‘De Rode Weg’ gaan bewandelen zoals de Native American’s het noemen. Ik ben door haar opgeleid tot Vuurvrouw volgens de Lakota traditie en ben nu in opleiding voor Watergietster. Naast dit mooie Sjamanistische werk, ben ik Gecertificeerd Bewustzijn Coach particulier en zakelijk. Ook werk ik met veel liefde als Freelance Nurse in de stervensbegeleiding met 15 jaar werkervaring in de psychiatrie. Ik ont-moet je in liefdevolle omarming 🙏🏻 Ahè   Karina

Mijn naam is Mike Buis, 39 jaar oud. Verbonden met een prachtige vrouw en vader van drie zoons.  Wat betekent de Zweethut voor mij persoonlijk? Na een periode voor Defensie gewerkt te hebben, heb ik het fysieke strijden verruild voor het mentaal strijden met en voor jongeren in de jeugdzorg. Terugkeren in de (Burger) maatschappij bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De combinatie van de (te) hoge werkdruk, intens emotionele gebeurtenissen met jongeren en mijn persoonlijke onverwerkte trauma, raakte ik als het ware verdwaald in het (levens)woud. Bij de maatschappelijke hulpverlening kwam ik niet verder, of tot de kern van mijn probleem en via mijn vrouw, kwam ik bij de Zweethut terecht of eigenlijk: Ik kwam thuis! Hier vielen de puzzelstukjes van mijn (rode) pad en de weg die ik al had afgelegd, op zijn plek! Ik kon weer in mijn kracht gaan staan en mijn doel werd weer zichtbaar. Hier ben ik ook de opleiding gaan doen voor Vuurhoeder volgens de Lakota-traditie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn overbodige ballast, trauma en twijfel weg mogen geven aan het vuur om als herboren terug te keren. De vraag kwam of ik zweethutten wil geven en onder de vleugels van Witwyfke ga ik het water gieten en verschillende ceremonies leiden.

Mijn doel(groep):

  • Jongeren/kinderen met een valse start in het leven
  • (jong)Volwassenen die hun weg uit het oog zijn verloren
  • Mannen die hun innerlijke krijger weer willen vinden
  • Zielheling, het loslaten van oude pijn, het in je kracht gaan staan en doelgericht terug komen op jouw levenspad.
  • Maar vooral terugkomen bij jezelf in volwaardige acceptatie en liefde!

Graag verwelkom ik jou, samen met onze fantastische roedel in een van onze Zweethutten! Voel je welkom!  Aho, Mitakuye Oyasin  Mike