Teamlid Zweethut

Mijn naam is Karina van Breemen-Diemer, ik ben moeder van 2 prachtige kinderen en verbonden met een liefdevolle  man. Mijn gekregen Medicijn naam is: ”Zij die Grootmoeder Aarde zacht bewandelt”

 

 

Deze naam heb ik gekregen van mijn Shamanic en Tantra teacher John Hawken, waar ik in 2018, de training Sjamanisme ‘Het medicijn pad’ heb gevolgd en afgerond. Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirit(s) en de Kosmos. Voor mij betekend Sjamanisme ‘terug naar de ’Oorsprong’ als vanuit de oudheid worden er Ceremoniën gehouden waarin Rituelen worden uitgevoerd. Echter door de tijd heen, door allerlei omstandigheden zoals geloof, geld, macht. Zijn we ver van onszelf af komen te staan. We zijn letterlijk vergeten te Voelen en te Weten.  Sjamanisme brengt ons weer terug naar onze Kern. Wij Zijn Natuur! Mijn Spirituele pad begon al op m’n 15e levensjaar. Doordat mijn moeder in aanraking kwam met een Sjamaan en zij haar eerste Zweethut deed. Ik weet nog hoe ze thuis kwam, vol energie, open, zacht en haar huid rood gloeiend! Ze had haar thuis weer gevonden! En nu ik dit schrijf raakt me dit diep! Omdat ze eindelijk weer leefde voor mijn gevoel. In 2007 ben ik samen met mijn dochter van toen 10 maanden oud meegegaan met mijn moeder en heb toen mijn eerste zweethut beleefd. Wauw!! wat een ervaring en wat bijzonder, moeder, dochter en kleindochter! 3 generaties! Nu begreep ik, voelde ik, waar m’n moeder het al die tijd over had. Door de jaren heen ben ik samen met mijn moeder ‘De Rode Weg’ gaan bewandelen zoals de Native American’s het noemen. Ik ben door haar opgeleid tot Vuurvrouw volgens de Lakota traditie en ben nu in opleiding voor Watergietster. Naast dit mooie Sjamanistische werk, ben ik Gecertificeerd Bewustzijn Coach particulier en zakelijk. Ook werk ik met veel liefde als Freelance Nurse in de stervensbegeleiding met 15 jaar werkervaring in de psychiatrie. Ik ont-moet je in liefdevolle omarming 🙏🏻 Ahè   Karina