Even voorstellen: Mike Buis

Mijn naam is Mike Buis, 38 jaar oud, echtgenoot van een prachtige vrouw Carina en vader van drie zoons; Max, Sam en Noa.

 

 

 

 

Wat betekent de Zweethut voor mij persoonlijk?                                                          Na een periode voor Defensie gewerkt te hebben, heb ik het fysieke strijden verruild voor het mentaal strijden met en voor jongeren in de jeugdzorg. Terugkeren in de (Burger)maatschappij bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De combinatie van de    (te) hoge werkdruk, intens emotionele gebeurtenissen met jongeren en mijn persoonlijke onverwerkte trauma, raakte ik als het ware verdwaald in het (levens)woud. Bij de maatschappelijke hulpverlening kwam ik niet verder, of tot de kern van mijn probleem en via mijn vrouw, kwam ik bij de Zweethut terecht of eigenlijk: Ik kwam thuis!

Hier vielen de puzzelstukjes van mijn (rode) pad en de weg die ik al had afgelegd, op zijn plek! Ik kon weer in mijn kracht gaan staan en mijn doel werd weer zichtbaar.

Hier ben ik ook de opleiding gaan doen voor Vuurhoeder volgens de Lakota-traditie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn overbodige ballast, trauma en twijfel weg mogen geven aan het vuur om als herboren terug te keren. De vraag kwam of ik zweethutten  wil geven en onder de vleugels van Witwyfke ga ik het water gieten en verschillende ceremonies leiden.

Mijn doel(groep):

  • Jongeren/kinderen met een valse start in het leven
  • (jong)Volwassenen die hun weg uit het oog zijn verloren
  • Mannen die hun innerlijke krijger weer willen vinden
  • Zielsheling, het loslaten van oude pijn, het in je kracht gaan staan en doelgericht terug komen op jouw levenspad.
  • Maar vooral terugkomen bij jezelf in volwaardige acceptatie en liefde!

Graag verwelkom ik jou, samen met onze fantastische roedel in een van onze Zweethutten! Voel je welkom!

AHO Mitakuye Oyasin                                                                                                        Mike