Germaans/Keltische zweethut

Zweethut

 

 

 

 

 

In deze hutten gaan we naar onze eigen roots terug, en werken we met onze voorouderlijke energie en steun. We beginnen in het Noorden en gaan zo de 4 ronden door. In deze zweethut staan de elementen aarde, lucht, water en vuur centraal samen met de 4 jaargetijden. We gebruiken kruiden van eigen bodem. We eren het vrouwelijke en het mannelijke ook zijn er een aantal krachtdieren die ons helpen. Er wordt gezongen en getrommeld, dit kunnen Engelse of Nederlands liedjes zijn. We geven vrouwen en gemengde hutten en men kan ervoor kiezen om gekleed of naakt de hut in te gaan.

Zweethutten zijn sterke reinigers en ruimen op wat weg kan en geven terug wat je nodig bent op dat moment. De zweethut is een viering van het leven zelf. De zweethut is de plek waar we ons in het tijdloze begeven en waar ons dagelijkse zelf even op de achtergrond plaatsen. Vanuit die verbinding mogen we de kracht van dankbaarheid ervaren. Daarnaast zullen we aan de Schepping steun en hulp vragen voor hen die het nodig hebben en voor dat wat om heling vraagt.

Voor verdere info raad ik je aan (zeker als je een eerste keer komt) te kijken op mijn website. Natuurlijk kun je me altijd mailen als iets niet duidelijk is.