Hotstone of Ontspannende lichaamsmassage (alleen vrouwen)

Hotstone massage

Is een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Wat doet een hotstone massage voor je? Hotstone massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven. Na een legging van de hotstones op verschillende punten van het lichaam wordt je verder los gemasseerd met een of meerdere massage stenen. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen los te laten.

 

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Het helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften (detox)van het lichaam, en brengt het lichaam in balans. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en lichamelijke energieën in balans brengt.

Ook een Chakra met kristallen legging is mogelijk.

In een rustige warme ruimte ligt u comfortabel te genieten van de weldaad van de verschillende stenen. De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en rond draaiende bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. Er wordt met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massage worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 40 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Voor de Ontspannende lichaamsmassage gebruik ik fijne massagetechnieken waarbij een helend ontgiftend effect wordt bereikt. Ik maak gebruik van zuivere oliën. Eventueel is er een rustig muziekje te horen al naar gelang jou wens. Investering in jezelf 45 euro een massage duurt ongeveer 60 minuten en kan eventueel gecombineerd worden met een Chakra legging met Kristallen (10 euro extra). Ook is het mogelijk om bij u thuis te komen (reiskosten vergoeding) Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of witwyfke@gmail.com

WITWYFKE

2 gedachten over “Hotstone of Ontspannende lichaamsmassage (alleen vrouwen)

  1. Er is in onze agenda steeds minder tijd voor rust, ontspanning ook bij mij is dit herkenbaar. Deze hotstone massage is een geweldig goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten. Het bijzondere van deze massage van Dineke is dat het niet alleen geconcenteerd is op de stenen op de rug, het hele lichaam wordt betrokken. De stenen worden ook gelegd op benen,handen en armen.Je wordt hierdoor bewust van je lichaam en het geeft een heerlijk ontspannen gevoel,dat in ‘deze wereld’ met drang om te moeten presteren en produceren heel belangrijk is. Onspanning is zo belangrijk!
    Na de massage voelde ik me heerlijk relaxed en vrij van alle spanningen. De hotstone massage wordt met aandacht en respect verzorgd en was voor mij een persoonlijke beleving. Zeker voor herhalingvatbaar!

  2. Eej Dineke….

    De hotstone massage was echt heerlijk. Vooral ook omdat het niet alleen de rug was maar je gehele lichaam werd erbij betrokken. Ik ben het volkomen eens met hetgeen wat door Betty is vermeld. Zeker voor herhaling vatbaar. Je komt helemaal tot rust en bent even compleet van de wereld door die rust.

    Succes verder ermee en ik contact gauw even voor een nieuwe afspraak!

    Gr. Malou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.