Kristallen legging

Kristallen legging is ontspannend en brengt je lichaam in balans. Met kristallen kan ik je chakra’s reinigen. Kristallen hebben een oplossend vermogen en kunnen vaak de balans weer terug brengen in je lichaam. Kristallen zijn prachtige wezens die ons graag helpen weer te worden zoals we behoren te zijn, ze werken op een trillingsniveau die maar weinigen van ons begrijpen. Als kind kon ik dit trillingsniveau al voelen en er mee omgaan. Naast de kristallen geef ik ook een healing en gebruik daarbij soms ook bepaalde muziekinstrumenten. Veel heb ik door de jaren bijgeleerd en opleidingen gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat kristallen heel veel liefde, licht en rust kunnen brengen daar waar deze verstoord is. Kristallen kunnen dingen los maken die je lang verborgen of vastgehouden hebt. Het zijn goede opruimers. Het kan gebeuren dat je spontaan begint te huilen of te trillen, soms voel je andere dingen zoal tintelingen, hitte of kou. Hier hoef je niet van te schrikken of bang voor te zijn. Het betekent dat de kristallen en de healing hun werk doen.

Daarom vraag ik je dan ook zo nu en dan tijdens de sessie mij te vertellen wat je voelt bij het plaatsen van een nieuw kristal. Dit doe ik om goed in te kunnen voelen welk kristal je nodig hebt op welke plek. Alles wat je voelt is goed ook als je niets voelt. Soms werken kristallen op een ander niveau dan jij voelt, maar dat betekent niet dat ze hun werk niet doen. Ik zeg dan ook altijd dat de behandeling nog langere tijd kan nawerken in je dagelijks bestaan.

Je kunt me altijd bellen als je na een behandeling nog vragen hebt. Geef dingen wel een kans om te ontstaan, als je een Tulpenbol plant zal die er ook niet de volgende dag ook nog niet in volle pracht staan. Blokkades die door jaren lang vasthouden zijn ontstaan zullen vaak na meerdere behandelingen oplossen. Kristallen ruimen op en geven je er die zaken voor terug om die verandering aan te brengen in wat jij nodig hebt om je leven te leven.

 

Een sessie duurt zo’n 60 minuten.                                                                          Investering in jezelf is: 45 euro                                                                         Aanvraag via witwyfke@gmail.com