Workshop Firekeeper/Vuurhoeder V/M 2021

Deze traditionele en unieke training/opleiding, opgeven tot 1 april. De workshop vind plaats op een prachtige locatie in Noord (Drenthe) en is voor vrouwen en mannen. De training vind plaats in mei of juni en duurt 3.5 dagen aaneengesloten beginnend op donderdagmorgen tot begin zondagmiddag. Ik geef 1 workshop per jaar voor maximaal 3 personen en Bij vroegtijdige opgave weet je zeker dat je er bij bent. Wil jij ook een vuur goed kunnen begeleiden bij een zweethut of waar dan ook? Ben je al een vuurhoeder maar wil je toch graag meer verdieping, kennis over de intenties, rituelen, gebruiken enzovoort. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord een ceremonie te begeleiden en om een  goede vuurhoeder te zijn. We werken met zware materialen zoals hout en stenen. Je zult fysiek sterk genoeg moeten zijn. Deelname is altijd op eigen risico!!!  Op de plek staat een zweethut die we klaar maken met dekens. Je zult in de opleiding ook zelf regelmatig de zweethut ingaan en je mag op zaterdag 1 persoon uitnodigen om een gratis zweethut bij te wonen. (Onder voorbehoud i.v.m. met eventuele Covid beperkingen). Je word begeleid en ingewijd in de rituelen en gebruiken van het vuurhoeden. Je leert een altaar te bouwen, een zweethut aan te kleden, begrippen in woord en tekst, welk hout gebruik je, welke stenen, smudgen, benodigde kruiden, veiligheid, materialen enzovoort.

De workshop is inclusief: alle maaltijden, drinken, lesdocumentatie, mondelinge lessen, gebruik materialen, hout, e.d., startpakketje Firekeepers, overnachten op de plek in grote tent of eigen tentje, zweethutten over de trainingsdagen, gratis zweethut t.w.v. 65,- euro voor je introducé op zaterdag (onder voorbehoud i.v.m. Covid regels) Je gast neemt dan wel iets mee voor de avond/potluck maaltijd die dag. Wij verzorgen die dag een pan soep met brood.
De investering in persoonlijke ontwikkeling bedraagt:€ 800 euro p.p. na de aanbetaling van 200 euro is je plek gereserveerd. Bij annulering is je aanbetaling van 200 euro niet restitueerbaar. Bij annulering tot 1 mei bereken ik 400,- euro daarna is totaalbedrag niet restitueerbaar. Gedeeltelijke betaling kan in overleg
Info en opgave bij witwyfke@gmail.com