Privé hut

 

 

 

 

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s(teambuilding). Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid.

We verhuren de zweethut niet, het is geen algemeen gebruiksgoed. De zweethut, de plek en al dat er bij hoort is een heilige plek en wij zijn de hoeders van deze plek. Wij begeleiden en geven de ceremonie. Ook foto’s maken op onze plek of deze gebruiken voor eigen belang zonder toestemming vinden wij niet prettig.

Groepen die bij De Stille Kracht een workshop of dergelijke organiseren en daar een zweethut aan toe willen voegen. Daarvoor hebben we een speciaal tarief al naar gelang het aantal deelnemers. Graag mail naar onderstaand adres

Tarief/donatie voor een privé zweethut vanaf tot 14 personen 60 euro per persoon. (inclusief veganistische soep, brood, drinken) Voor de Potluck/avondeten neem je zelf wat mee.

Voor kleinere groep e.o. partners is het ook mogelijk om een zweethut ceremonie te organiseren. Omdat we met minder mensen wel dezelfde kosten hebben is daarom de donatie of je nu met 1 tot 7 personen komt vastgesteld op een vast bedrag van 7 x 60, – euro (inclusief veganistische soep, brood, drinken) Voor de Potluck/avondeten neem je zelf wat mee.

Je bent van harte welkom op onze plek, ons team bied een veilige bedding aan op een prachtige plek in de Drentse natuur onder deskundige begeleiding. 

Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan. 

Contact: witwyfke@gmail.com