Je eigen privé hut in Drenthe

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s (teambuilding) of voor een verjaardag, vrienden, vriendinnendag. Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid. Buiten onze eigen ceremonies, kun je zelf een groep mensen samenstellen en ons inhuren voor een ceremonie op onze plek. Heb je een eigen zweethut dan komen we ook graag om een ceremonie te geven op een van tevoren afgesproken donatiebasis excl. reiskostenverg.

Wij verzorgen met ons team de gehele dag om deelnemers een mooie zweethut ervaring te geven. Want of je nu met veel of weinig deelnemers komt de kosten e.d. per hut zijn voor ons gelijk.

Bijdrage voor een geheel verzorgde privé dag zweethut vanaf 1 tot 5 personen voor 650,- inclusief gebruik van de locatie en ruimtes. Iedere extra persoon betaalt 80,- euro p.p. Wij zorgen die dag voor koffie, thee, cake, sap, rauwkost salade, soep en brood, toetje (eventueel vegetarisch/veganistisch)

Wij vragen je om 250,- euro na reservering vooruit te betalen en bij afzegging wordt dit in rekening gebracht.

We kunnen vooraf tabakszakjes maken, zingen, drummen, een kaart trekken een meditatie of andere oefening doen maar er is ook tijd voor gesprek of gewoon in stilte ZIJN. Je bent van harte welkom op onze plek, ons team bied een veilige bedding aan op een prachtige plek in Drenthe onder deskundige begeleiding. Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan.

Informatie: witwyfke@gmail.com of info@praktijkisness.nl

Locatie adres: ’t Hof van Wespert, Brink 9, 9534PB, Westdorp, Drenthe, Parkeerplaatsen aanwezig. Onze locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer, uitstappen bushalte (Borger) daar kunnen we je na afspraak ophalen. Vanaf februari is er ook mogelijkheid tot overnachting in de Boerderij neem daarvoor contact op met Karina via  info@praktijkisness.nl