Je eigen privé hut in Drenthe

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s (teambuilding) of voor een verjaardag, vrienden, vriendinnendag. Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid. Buiten onze eigen ceremonies, kun je zelf een groep mensen samenstellen en ons inhuren voor een ceremonie op onze plek. Heb je een eigen zweethut dan komen we ook graag om een ceremonie te geven op een van tevoren afgesproken donatiebasis excl. reiskostenverg.

Wij verzorgen met ons team de gehele dag om deelnemers een mooie zweethut ervaring te geven. Want of je nu met veel of weinig deelnemers komt de kosten e.d. per hut zijn voor ons gelijk. Bijdrage voor een geheel verzorgde privé dag zweethut vanaf 1 tot 5 personen voor 500,- euro daarna is de bijdrage per persoon extra 80,- euro.  Wij zorgen die dag voor koffie, thee, cake, sap, rauwkost salade, soep en brood, desert (eventueel vegetarisch/veganistisch)

Wij hebben de beschikking over een prachtige binnenruimte met keuken, douche en toilet, er is een grote tuin met verschillende plekjes om te zitten tot we de hut in kunnen. We kunnen vooraf tabakszakjes maken, zingen, drummen, een kaart trekken. een meditatie of andere oefening doen maar er is ook tijd voor gesprek of gewoon in stilte ZIJN. Je bent van harte welkom op onze plek, ons team bied een veilige bedding aan op een prachtige plek in Drenthe onder deskundige begeleiding. Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan.

Het adres is: ’t Hof van Wespert, Brink 9, 9534PB, Westdorp, Drenthe, Parkeerplaatsen aanwezig. Onze locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer, uitstappen bushalte (Borger) daar kunnen we je na afspraak ophalen. Vanaf december is er ook mogelijkheid tot overnachting in de Boerderij neem daarvoor contact op met Karina via  info@praktijkisness.nl

Groepen die bij De Stille Kracht, Schoonloërstraat 7, 9534 TA  in Westdorp Drenthe een workshop of dergelijke organiseren en daar een zweethut aan toe willen voegen, voor hen hebben we een speciaal tarief al naar gelang het aantal deelnemers. Let op!!! Dit is in het zelfde dorp maar wel een andere locatie en adres.

Contact: witwyfke@gmail.com