Privé hut in Drenthe

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s (teambuilding), verjaardag, vrienden, vriendinnendag. Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid. Buiten onze eigen ceremonies, kun je zelf een groep mensen samenstellen en ons inhuren voor een ceremonie op onze plek. Heb je een eigen zweethut dan komen we ook graag om een ceremonie te geven op een van tevoren afgesproken donatiebasis excl. reiskostenverg.

Wij verzorgen met ons team de gehele dag om deelnemers een mooie zweethut ervaring te geven. Want of je nu met veel of weinig deelnemers komt de kosten e.d. per hut zijn voor ons gelijk.

Je bent van harte welkom op onze plek, ons team bied een veilige bedding aan op een prachtige plek in Drenthe onder deskundige begeleiding. Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan.

Locatie adres: ’t Hof van Wespert, Brink 9, 9534PB, Westdorp, Drenthe, Parkeerplaatsen aanwezig. Onze locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer, uitstappen bushalte (Borger) daar kunnen we je na afspraak ophalen. Eventueel is er ook mogelijkheid tot overnachting (6 personen) tegen meerprijs in onze prachtige locatie.

Informatie: info@praktijkisness.nl