Je eigen Privé hut (Drenthe)

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s (teambuilding), verjaardag, vrienden, vriendinnendag. Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid. Heb je zelf een groep mensen dan kun je ons inhuren voor een ceremonie op onze prachtige plek in Drenthe. Geef je een eigen workshop in onze locatie of in de buurt en wil je graag een zweethut erbij dan begeleid en geeft ons team deze en niemand anders.

Wij geven al meer dan 18 jaar zweethutten en we bieden een veilige bedding onder deskundige begeleiding aan. Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan.

Informatie over een Privé Zweethut kun je aanvragen bij: info@praktijkisness.nl

Locatie adres: ’t Hof van Wespert, Brink 9, 9534PB, Westdorp in Drenthe, Parkeerplaatsen aanwezig. Onze locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer, uitstappen bushalte (Borger) daar kunnen we je na afspraak ophalen. Eventueel is er ook mogelijkheid om te overnachting tegen betaling maximaal 6 personen in onze prachtige Boerderij.

Heb je een eigen Zweethut maar geen deskundige ceremonieleiders dan komen we graag bij jou om een ceremonie te verzorgen. We spreken van tevoren een donatie af inclusief reiskosten vergoeding.