Privé hut

Wil je graag een zweethut ervaren met b.v. familie, vrienden, collega’s(teambuilding). Daarvoor bieden wij je die mogelijkheid. Buiten onze eigen georganiseerde ceremonies, kun je zelf een groep mensen samenstellen en ons inhuren voor een ceremonie. Stuur ons een mailtje en we maken we overleggen een pakket op maat.

 

We verhuren de zweethut niet, het is geen algemeen gebruiksgoed. De zweethut, de plek en al dat er bij hoort is een heilige plek en wij zijn de hoeders van deze plek. Wij begeleiden en geven de ceremonie. Betreden van deze plek, foto’s maken of deze gebruiken voor eigen belang zonder onze toestemming vinden wij niet prettig.

Groepen die bij De Stille Kracht een workshop of dergelijke organiseren en daar een zweethut aan toe willen voegen. Daarvoor hebben we een speciaal tarief al naar gelang het aantal deelnemers.

Bijdrage voor een privé zweethut vanaf 7 tot 14 personen 65 euro per persoon. Wil je ook de avond samen doorbrengen bij het kampvuur en wil je daar eten dan neem je voor de Potluck/avondeten zelf wat mee. Wij verzorgen dan de veganistische soep, brood, kruidenthee en water.

Voor kleinere groep e.o. partners is het ook mogelijk om een zweethut ceremonie te organiseren. Omdat we met minder mensen wel dezelfde kosten hebben is daarom de donatie of je nu alleen of tot 6 personen komt, vastgesteld op een vast bedrag van 450,- euro. Wil je de avond samen doorbrengen bij het kampvuur en wil je daar eten dan neem je voor de Potluck/avondeten zelf wat mee. Wij verzorgen dan de veganistische soep, brood, kruidenthee en water.

Je bent van harte welkom op onze plek, ons team bied een veilige bedding aan op een prachtige plek in de Drentse natuur onder deskundige begeleiding. Wil je meer weten neem dan contact op dan bespreken we waar je gedachten naar uitgaan. 

Contact: witwyfke@gmail.com