Training Watergieter M/V 2022 in Drenthe

 

 

 

 

Workshop data: Aankomst: donderdagmorgen Einde: zondagmiddag. De opleiding vind plaats op het terrein van de zweethut groep Wakan Mimeya en wordt gegeven door Witwyfke (Dineke) Locatie: Brink 9  in Westdorp (Drenthe) Info en opgave: witwyfke@gmail.com. Wij bieden een traditionele basis opleiding aan.

De workshop bedraagt € 1250,- euro. Bij opgave vragen we om binnen 14 dagen de aanbetaling van € 250,- euro over te maken. Als je aanbetaling binnen is, is je plek gereserveerd. Gespreide betaling is mogelijk maar alleen in overleg. Het totale bedrag dient per 1 maart op onze rekening te staan. Bij annulering van jou wanneer en in welke vorm ook brengen we de aanbetaling in rekening. Bij annulering voor 1 februari brengen we de helft van totaalbedrag in rekening. Na 1 februari het gehele bedrag. Bij annulering van onze kant krijg je het gehele bedrag terug.

Deze training geeft je een behoorlijke kennis om een zweethut ceremonie te leiden. De workshop bestaat uit 1 theorie avond aaneengesloten door 3 dagen training in een zweethut ceremonie. Is inclusief lesmateriaal op papier, mondeling, gebruik materialen, hout, stenen, dekens, kruiden e.d., gebruik van de workshopruimte, 4 overnachtingen en catering over deze dagen. Zondagmorgen gaan we na het ontbijt opruimen en afronden. Voor de zweethut op zaterdag kun je 1 persoon gratis uitnodigen (waarde 75,- euro) deze neemt dan wel iets mee voor het potluck/diner (4 personen) na de zweethut ceremonie. Wil je meer mensen uitnodigen dan doneren zij 30,- euro p.p. en nemen ook iets voor de potluck mee.

Omdat we geen energieën willen vermengen vragen we je om minimaal 5 dagen voor onze ceremonies geen Moeder Aarde medicijn te gebruiken en 2 dagen van te voren geen alcohol te nuttigen. Deelname aan de workshop en zweethut is op eigen risico!

De opleiding Watergieter kun je bij ons alleen volgen als je de vuur verbinding met de zweethut ervaren hebt en kent. Daarom kun je deze opleiding bij ons alleen volgen als je bereid bent eerst de vuurhoedersopleiding bij ons te doen. Of je hebt al een traditionele vuuropleiding gedaan en dan bekijken we in hoeverre dit met de onze overeenkomt.  Als aankomend Watergieter zul je eerst de verbinding van het vuur en de hut moeten ervaren/voelen. Het waarom weten, contact met de spiritwereld opbouwen, je dienstbaar op kunnen stellen, je eigen verlangens en ego opzij zetten, songs leren, drummen e.d., kennis van bepaalde kruiden leren, enzovoort, enzovoort.