Training Watergieter M/V 2022 in Drenthe

Workshop data: Aankomst: woensdagavond 13 april om 19.00 uur.  Einde: zondagmiddag 17 april circa 13.00 uur. De opleiding vind plaats op het terrein van de zweethut groep Wakan Mimeya en wordt gegeven door Witwyfke (Dineke) Locatie: Brink 9  in Westdorp (Drenthe) Info en opgave bij witwyfke@gmail.com

De workshop bedraagt € 1250,- euro. Bij opgave vragen we om binnen 14 dagen de aanbetaling van € 250,- euro over te maken. Als je aanbetaling binnen is, is je plek gereserveerd. Gespreide betaling is mogelijk maar alleen in overleg. Het totale bedrag dient per 1 maart op onze rekening te staan. Bij annulering van jou wanneer en in welke vorm ook brengen we de aanbetaling in rekening. Bij annulering voor 1 februari brengen we de helft van totaalbedrag in rekening. Na 1 februari het gehele bedrag. Bij annulering van onze kant krijg je het gehele bedrag terug.

Deze training geeft je een behoorlijke kennis om een zweethut ceremonie te leiden. De workshop bestaat uit 1 theorie avond aaneengesloten door 3 dagen training in een zweethut ceremonie. Is inclusief lesmateriaal op papier, mondeling, gebruik materialen, hout, stenen, dekens, kruiden e.d., gebruik van de workshopruimte, 4 overnachtingen en catering over deze dagen. Zondagmorgen gaan we na het ontbijt opruimen en afronden. Voor de zweethut op zaterdag kun je 1 persoon gratis  uitnodigen (waarde 65,- euro) deze neemt dan wel iets mee voor het potluck/diner (4 personen) na de zweethut ceremonie.

Er wordt geen alcohol gedronken of geest verruimende middelen gebruikt tijdens deze dagen. Je gebruikt dat ook voor aanvang van de workshop of zweethut minimaal 3 dagen niet. Ook al is een het Moeder aarde medicijn we willen geen energetische vermenging. Dit geld voor jezelf en je gast. Deelname aan de workshop en zweethut is op eigen risico!!

Watergieter kun je bij ons alleen worden als je de vuur verbinding met de zweethut ervaren hebt en kent. Daarom kun je deze opleiding bij ons alleen volgen als je bereid bent eerst de vuurhoedersopleiding bij ons te doen. Of je hebt al een traditionele vuuropleiding gedaan en dan bekijken we in hoeverre dit met de onze overeenkomt.  Als aankomend Watergieter zul je eerst de verbinding van het vuur en de hut moeten ervaren/voelen. Het waarom weten, contact met de spiritwereld opbouwen, je dienstbaar op kunnen stellen, je eigen verlangens en ego opzij zetten, songs leren, drummen e.d., kennis van bepaalde kruiden leren, enzovoort, enzovoort.

Wij proberen zo om de tradities in ere te houden en respectvol door te geven aan hen die ze willen leren en eren. Wij bieden je een traditionele basis opleiding.