Training Watergieter M/V 2022 in Drenthe

Workshop data: Aankomst: woensdagavond 13 april om 19.00 uur.  Einde: zondagmiddag 17 april circa 13.00 uur. De opleiding vind plaats op het terrein van de zweethut groep Wakan Mimeya en wordt gegeven door Witwyfke (Dineke) Locatie: ’t Hof van Wespert, Brink 9  in Westdorp (Drenthe) Info en opgave bij witwyfke@gmail.com

De workshop bedraagt € 1250,- euro en dient z.s.m. overgemaakt te worden. Bij gespreide betaling vragen we om binnen 7 dagen de aanbetaling van € 250,- euro over te maken. Als je aanbetaling binnen is, is je deelname definitief. Gespreide betaling is mogelijk maar alleen in overleg. Dit kan in 2 keer 500,- of 4 keer 250,- het totale bedrag dient per 1 maart op onze rekening te staan. Bij annulering in welke vorm dan ook van jou kant brengen we de aanbetaling in rekening. Bij annulering van onze kant krijg je het gehele bedrag terug.

Deze training geeft je een behoorlijke kennis om een zweethut ceremonie te leiden. De workshop bestaat uit 1 theorie avond aaneengesloten door 3 dagen training in een zweethut ceremonie. Is inclusief lesmateriaal op papier, mondeling, gebruik materialen, hout, stenen, dekens, kruiden e.d., gebruik van de workshopruimte, 4 overnachtingen en catering over deze dagen. Zondagmorgen gaan we na het ontbijt opruimen en afronden. Voor de zweethut op zaterdag kun je 1 persoon gratis  uitnodigen (waarde 65,- euro) deze neemt dan wel iets mee voor de potluck/diner na de zweethut ceremonie. Deelname is op eigen risico!!!

Om aan deze opleiding deel te kunnen nemen is het belangrijk dat je al vuurhoeder/ster bent, anders kun je deze opleiding bij ons volgen. Watergieter kun je bij ons alleen worden als je de vuurverbinding met de zweethut ervaren hebt en kent. Als aankomend Watergieter zul je eerst die verbinding van het vuur en de hut moeten ervaren/voelen. Het waarom weten, contact met de spiritwereld kunnen opbouwen, je dienstbaar op kunnen stellen, je eigen verlangens en ego opzij zetten, songs leren, drummen e.d., kennis van bepaalde kruiden leren, enzovoort. Bij ons zul je daarom eerst de ervaring als vuurhoeder moeten hebben voor je het Watergieten kunt leren, want het een kan niet zonder het ander bestaan.

Wij proberen zo om de tradities in ere te houden en respectvol door te geven aan hen die ze willen leren en eren. Wij bieden je een traditionele basis opleiding. Mocht je sterk gemotiveerd zijn om bij ons een opleiding te gaan volgen dan vraag ik je om mij een berichtje te sturen zodat we meer weten over jou en je skills.