Training Watergieter M/V

Deze traditionele training/opleiding is volgens de leer v.d. indigenous people of America en vind plaats in Drenthe

De training is voor vrouwen en mannen.

De lessen zijn of op 5 zaterdagen in maart, april, mei of juni. Bij de dag training kan er op vrijdagavond (indien gewenst) overnacht worden en zijn de maaltijden op workshop dag inbegrepen.

Gaat je voorkeur uit naar een weekworkshop laat het me weten dan zul je 5 dagen aaneensluitend opgeleid worden ( mei, juni en september). Gaat je voorkeur uit naar een weektraining dan zit overnachtingen en maaltijden er bij in.

Beide workshops beginnen om 9 uur ’s morgens en zullen rond 17.00 uur ’s avonds klaar zijn. ’s avonds is er tijd voor ontspanning bij het kampvuur e.o.wandelen in de prachtige natuur.

Deze training geeft je de basiskennis om een zweethut te leiden. Met de daarbij behorende rituelen, smudgen, gebruik water, stenen, veiligheid, aantal verhalen, liedjes, gebruikte kruiden, muziekinstrumenten, contact met de geestelijke wereld, uitleg over de zweethut en hoe je zelf een zweethut kunt bouwen. Het is heel belangrijk dat je al vuurhoeder/ster bent. Heb je die kennis niet dan raad ik je aan zeker de training vuurhoeden te doen voor je de Watergieter training gaat volgen.

Voor opgave, jouw financiële donatie/bijdrage en voorwaarden voor deze training kun je een berichtje sturen witwyfke@google.com