Verkoop: altaarstukken, stokken en smudge veren

Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde en niets is afkomstig vanuit de jacht of dergelijke. Ik gebruik waar mogelijk natuurlijke materialen. Ik gebruik hout, leer, kristallen, glaswerk, veren, schelpen enzovoort en in ieder voorwerp zit veel liefde en tijd maar meer nog bezieling. Voorbeelden staan op de site.

Ik maak ook voorwerpen in opdracht vraag naar de mogelijkheden. De talkingstick-praat of kracht stok kan eventueel verfraaid worden met symbolische aspecten. Het maken van eens stok duurt circa 1 tot 2 weken. Ik ben veel in de natuur en ik hoef de stokken niet te zoeken, ze vinden en roepen mij. De stokken worden nooit van een boom gesneden en komen ook regelmatig uit de landen waar ik eens geweest ben.

Alles wat ik maak en verkoop is een uniek exemplaar. Als u een stok laat maken krijgt u bij daar een beschrijving bij over gebruikte materialen. Ik werk intuïtief maar ik kan natuurlijk ook een naar uw wensen maken. Ik gebruik naast andere materialen ook echte kristallen en veren. Bij ieder item staat de lengte, beschrijving ervan en de prijs als je bij de foto’s. Deze is afhankelijk van de gebruikte materialen en veren.

Verzendkosten met track en trace. Nederland: 7.25 euro, Belgie: 13 euro, verzekeren kan dan komen er extra kosten overheen. Info: witwyfke@gmail.com

Altaar stuk Vleugeltje van een Watersnip gevat in stukje oude wijnrank. Versierd met Bergkristal punt en schelp. circa 34 cm. Prijs: 45 euro