Verkoop: altaarstukken, stokken en smudge veren

Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde voor de gebruikte meest natuurlijke materialen. In ieder stuk zit veel liefde, tijd maar meer nog bezieling en met hulp van spiritwereld. Op deze site staan enkele voorbeelden.

Ik maak ook voorwerpen in opdracht vraag naar de mogelijkheden. Een kracht stok kan eventueel verfraaid worden met symbolische aspecten. Het maken van eens stok duurt circa 1 tot 2 weken. Ik ben veel in de natuur en ik hoef de stokken niet te zoeken, ze vinden en roepen mij. De stokken worden nooit van een boom gesneden en komen ook regelmatig uit de landen waar ik eens geweest ben.

Alles wat ik maak, bewerk en verkoop is uniek. Als u een stok laat maken krijgt u bij daar een beschrijving bij over gebruikte materialen. Ik werk intuïtief maar ik kan natuurlijk ook een naar uw wensen maken. Ik gebruik naast andere materialen ook echte kristallen en veren. Bij ieder item staat de lengte, beschrijving ervan en de prijs als je bij de foto’s. Deze is afhankelijk van de gebruikte materialen en veren.

Verzendkosten met track en trace. Nederland: 7.25 euro, Belgie: 13 euro, verzekeren kan dan komen er extra kosten overheen. Info: witwyfke@gmail.com