Altaarstukken, Kracht, Praat stokken, Smudge veren

Al mijn krachtvoorwerpen of het nu stokken, verenbundels of altaarstukken zijn. Bevatten als ik mijn klanten zo hoor een heel bijzondere energie.

Smudge/rook bundels

Voorwerpen zijn allemaal verkocht!!!!

  

 

 

Altaarstukken

Te Koop:                                                                                                                      Altaarstuk: gemaakt van Kienhout, met 2 vleugels van Kraai en 2 vleugels van Ekster. Kristallen: 2 ruwe Amethisten, 4 Bergkristalclusters en 1 Bergkristal punt. Afmetingen: Breed: 46 cm, Hoog: 33 cm en diep 35 cm. PRIJS: 75, euro zonder verzendkosten.  

Onderstaande zijn verkocht!!!

Oorsprong van de Talkingstick – Praatstok De talking stick werd eeuwenlang gebruikt door vele inheemse stammen in Noord- Amerika om op een eerlijke en onpartijdige manier naar elkaar te luisteren. De talking stick werd over het algemeen gebruikt in raadcirkels om aan te wijzen wie het recht had te spreken. Als er zaken van groot belang voor de raad kwamen, dan hield een leidinggevende wijze oudere (Elder) de talkingstick vast en begon met de bespreking. Als hij klaar was dan hield hij de  talking stick voor zich uit en degene die wenste te spreken nam hem over. Op deze wijze ging de stok over van de een naar de ander tot iedereen die wilde spreken dit had  gedaan.

De stokken op de foto’s hebben een plek gevonden!!!! 

De Nederlandse naam voor talkingstick is praatstok. Vaak is het lastig om goed te luisteren en zo elkaar echt te begrijpen, elkaar uit laten spreken, je eigen mening in stelling brengen, enzovoort. Hierdoor kan de onderlinge communicatie soms moeizaam verlopen, wat kan leidden tot onbegrip en wantrouwen. Praat stokken zijn enorm goede helpers als je mensen begeleid op therapeutisch gebied waarbij praten met elkaar moeilijk is of moeilijk gaat. Ook bij vergaderingen zijn ze goed inzetbaar. Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde voor de gebruikte materialen. In ieder stuk zit veel tijd en bezieling en hulp van spiritwereld. Ik maak ook voorwerpen in opdracht vraag naar de mogelijkheden. Een kracht stok kan eventueel verfraaid worden met symbolische aspecten. Het maken van eens stok duurt circa 1 tot 2 weken. Ik ben veel in de natuur en ik hoef de stokken niet te zoeken, ze vinden en roepen mij. De stokken worden nooit van een boom gesneden en komen ook regelmatig uit de landen waar ik geweest ben. Alles wat ik maak, bewerk en verkoop is uniek. Als u een stok laat maken krijgt u bij daar een beschrijving bij over gebruikte materialen. Ik werk intuïtief maar ik kan natuurlijk ook een naar uw wensen maken in zoverre ik in het bezit ben van de gevraagde items. Ik gebruik naast andere materialen ook echte kristallen en veren. Een stok kan een heel leven meegaan en soms merk je dat je elkaar ontgroeid bent en je een andere nodig hebt.

Kracht stokken zijn fijn om te gebruiken en geweldig om je te helpen bij je persoonlijke processen, ontwikkeling of om je bedrijf- zaak een boost te geven. Wil je iemand een heel speciaal cadeau schenken? Denk aan een bruiloft, handfasting, verjaardag, opening bedrijf of andere feestelijke gebeurtenis waarbij je iemand iets heel bijzonders wilt geven. U heeft al een stok vanaf 65,- euro exclusief verzendkosten. Wilt u bijzondere kristallen veren e.d. dan kunne we kijken wat de stok dan gaat kosten.

Verzendkosten voor alle artikelen met track en trace. Nederland: 7.25 euro, Belgie: 13 euro, verzekeren kan dan komen er extra kosten overheen.

Info: witwyfke@gmail.com