Drumcirkel

Zo nu en dan komen we samen om met elkaar muziek te maken. Je hoeft geen ervaring te hebben. We spelen en zingen omdat we het leuk vinden en om met elkaar in een bepaalde energie terecht te komen. Daarbij proberen we het Oergevoel in ons toe te laten.

Hunebed ceremonie

 

 

 

 

 

In alle tijden kwamen vrouwen bij elkaar om te zingen, te trommelen, te dansen. Het geluid van de trommel, ook wel de Moeder Aarde klank genoemd zal diep in ons innerlijk wezen doordringen. Het oer-gevoel en ons verbinden met.. Omdat dit in groepsverband plaats vindt ondergaan we allemaal een stuk healing en vreugde, dit is een geschenk wat we elkaar geven. Na de drumcirkel is er ruimte om nog even te samen te zijn bij het vuurtje buiten of binnen. Graag kleinigheid te eten meenemen voor dit samenzijn. Bij goed en droog weer drummen we buiten rondom het vuur. Bij koud en regenachtig weer in de Finse Kota. Ook met andere instrumenten ben je welkom, wil je er graag bij zijn en heb je geen instrument ook dan ben je welkom. Je stem heb je altijd bij je en dit is een v.d. mooiste instrumenten die je bezit. Het gaat om het samenzijn.

Donatie is 5 euro p.p.

Drumcirkel

Trommels zijn vanaf het begin dat de mensen muziek maakten door vrouwen bespeeld. Een trommel/drum is een Moeder Aarde instrument. Voel de verbinding vanuit je hart en ziel.

Witwyfke

Volle maan ceremonie 27 okt 2015 (1)

 

2 gedachten over “Drumcirkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.