Welkom op de site van Witwyfke

In je leven zul je je realiseren dat iedereen die je ontmoet een rol vervult. Sommigen zullen je testen, sommigen zullen je gebruiken, sommigen zullen je kwetsen, sommigen zullen van je houden en sommigen zullen je iets leren. Degenen die werkelijk belangrijk zijn, zijn degenen die het beste in jou naar boven brengen. Het zijn zeldzame en wonderbaarlijke mensen, die je eraan herinneren waarom het leven de moeite waard is.

Witwyfke, Nazaat van de oude grond. Vrouw van het vuur je naam duidt. Jijzelf weet en behoeft niets meer. Wijsheid is in jou, dans, er wordt gedanst, jouw grond ben jij, jij bent jouw grond.  DancingDeer.


Witwyfke geeft al vele jaren verschillende zweethutten en heeft een enorme ervaring. Zo ook haar team deze zijn allen vakkundig opgeleid. In onze agenda kun je onze data vinden ook kun je een privé hut aanvragen. Zweethutten zijn sterke reinigers en ruimen op wat weg kan en geven terug wat je nodig bent in het moment. In de zweethut bid je voor anderen, je familie, je geliefden enzovoort. uiteindelijk bid je voor het grote geheel en daarvan ben je ook een onderdeel. De zweethut is een viering van het leven zelf een plek waar we ons in het tijdloze begeven en waar ons dagelijkse zelf op de achtergrond plaatsen, waar we onze levensenergie herstellen. Vanuit die verbinding mogen we de kracht van dankbaarheid ervaren. Daarnaast zullen we aan de Schepping steun en hulp vragen voor hen die het nodig hebben en voor dat wat om heling vraagt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.