Workshops en Ceremonies 2021

Zondag 2 mei om 14.00 uur vieren we Beltane.                                                            We hebben een ritueeltje, zingen, drummen, dansen, we laten het los en zullen zien wat er zoal gebeurt. Misschien is het iets nieuws voor jou of ben je al heel lang niet geweest. Je bent van harte welkom. Als je komt neem je dan iets mee in de vorm van drinken of lekkers dan kunnen we daar met elkaar van genieten. Zorg voor warme kleding en iets om op de grond te zitten. We bekijken of we die dag ergens naar een rustige plek buiten kunnen gaan. Er staat een doosje voor een vrije gift, deze doneren wij aan een stichting die goede dingen voor de dieren of natuur doet.

Opgave verplicht i.v.m. groepsgrote: witwyfke@gmail.com

Water ceremonie: geen data bekend. locatie: Noord Drenthe. Ceremonie om het leven brengende water te eren, te bedanken voor al dat het voor ons betekent. Wil jij ook je dankbaarheid tonen aan dat waar we niet zonder kunnen bestaan dan ben je van harte welkom om samen met ons deel te nemen aan deze ceremonie. Neem een klein offertje mee van thuis en wat je tijdens de ceremonie aan het water geeft. Neem niets mee dat het water schaadt maar iets natuurlijks zoals kristal, steen, schelp, hout. natuurbloemen. Ook graag iets te drinken, lekkers mee om te delen. Iets om op te zitten, handdoekje voor je voeten, Je trommel, fluit, gitaar, didgeridoo of ander instrument graag mee nemen. Het is om het water te vieren en dan doen we ook door middel van het maken van muziek, zang en eventueel dans. Kleding aangepast aan de weersomstandigheden. Opgave is verplicht via witwyfke@gmail.com (je krijgt dan de locatie door). Donatie 10,- p.p.  (kinderen gratis) en gaat grotendeels naar de Tree Sisters een organisatie die over de hele wereld zorgen dat er nieuwe bomen geplant worden.https://treesisters.org/ En naar organisaties die acties voeren voor veilig, schoon en betaalbaar drinkwater.

Cacaoceremonie    Aanvang ? Locatie: Midden Drenthe, Bijdrage 30 euro p.p.  Opgave:  witwyfke@gmail.com Ik gebruik hoogwaardige Cacao, over de middag is er ook Kruidenthee en zijn er lekkere dingetjes. Er zal een meditatie of dans zijn met bijpassende muziek. Niets hoeft maar het mag, we laten ontstaan wat er op het moment gebeurt. Wil je actief meedoen dan kun je een muziekinstrument meenemen.

Firekeepers / vuurhoeders training 2021 
“””” Voel je het resoneren “”””
Opleiding: Vuurhoeder V/M  Locatie:  Noord Drenthe  Datum:  Hemelvaart 13 t/m 16 mei Aanvang: donderdagmorgen 10 uur tot zondagmiddag 14.00 uur  

Ik geef 1 workshop per jaar voor maximaal 3 personen. Bij vroegtijdige opgave weet je zeker dat je er bij bent. Investering in persoonlijke ontwikkeling bedraagt: € 800 euro p.p. na de aanbetaling van 200 euro is je plek gereserveerd. Bij annulering is je aanbetaling van 200 euro niet restitueerbaar, i.v.m. gemaakte kosten. Bij annulering tot 1 mei bereken ik 400,- euro daarna is totaalbedrag niet restitueerbaar. Restbedrag kan in 1 keer of in gedeelten betaald worden na overleg. Kijk onder menu Opleiding Vuurhoeder V/M  voor verdere info of neem contact op via witwyfke@gmail.com

Innerlijke reis – Visionquest  opgave voor 1 april
Aanvang: donderdag 13 mei om 13.00 uur tot zondag 16 mei 14:00 uur
Locatie: Noord Drenthe 
Volgens oude tradities van natuurvolkeren is een Vision Quest een zoektocht of poort naar een innerlijke reis om je levensdoel te vinden. Native volkeren gaan op zoek naar een visioen bij een initiatie naar een nieuwe levensfase. Het is een diepe intense ervaring in samenwerking met de natuur. Een Vision Quest is een buitengewoon krachtig ritueel om contact te maken met de natuur en met jezelf. Tijdens deze dagen en nachten zonder eten, alleen in de natuur kom je jezelf onder ogen, je angsten, je krachten, je passies, je pad. Een Vision Quest is bedoeld om oude patronen los te laten en nieuwe inspiratie op te doen. Je krijgt zicht op wat voor jou de essentie van leven is. De natuur werkt daarbij als een geweldige spiegel die je terug brengt bij je innerlijke bron. In verbinding met de natuur en al dat is komen antwoorden als vanzelf naar boven. Eén ding is zeker: iedereen heeft een unieke ervaring. Net als na een zweethut kom je als een ander mens terug.
Waarom een Vision Quest:
Als je verbinding zoekt met dat wat groter is dan jezelf.
Je de calling/roep vanuit het diepst van je ziel voelt.
Je de unieke en intense verbinding met de natuur wilt ervaren en aangaan.
Je een nieuwe impuls aan je leven wilt geven.
Je voluit van het leven wilt genieten.
Jezelf ten diepste leren kennen
Je een aantal dagen en nachten alleen wil doorbrengen in de natuur.
De voorbereiding van jouw Vision Quest begint met een kennismakingsgesprek. Je plek is ergens in de omgeving van ons Zweethut basiskamp. Voor de Vision Quest zelf neem je maar weinig mee. Niets dat je afleidt van de eenvoud van het met jezelf zijn. Je stelt je open voor de natuur, voor je eigen innerlijke ervaringen en gevoelens en wat jou dat te vertellen heeft. Vanuit het basiskamp vindt begeleiding plaats door eden van onze groep en het vuur zal alle dagen dag en nacht voor jou branden. Je kunt 1 begeleider meenemen die jou ondersteunt in het basiskamp. Er is gekozen om voor 1- 2 personen de Innerlijke reis/ Vision Quest te organiseren tijdens de vuuropleiding. In verband met de voorbereiding voor de Quest is het belangrijk om je voor 1 april aan te melden.
De bijdrage in je persoonlijke ontwikkeling is: 750 euro,-
Na de aanbetaling van 250,- euro is je plek gereserveerd. Bij annulering is je aanbetaling niet restitueerbaar. Bij annulering na 1 mei is totaalbedrag niet restitueerbaar.  Info en opgave bij: witwyfke@gmail.com