Cacao-ceremonie

Cacao-ceremonie: juni (n.n.b.) Locatie: (n.n.b.) Tijd: (n.n.b.) Bijdrage: vanwege de veilige setting zal de groep niet groter dan circa 6 – 8 personen zijn en is je bijdrage 40,- euro  Bij minder deelnemers of privé zal de bijdrage logischerwijs hoger uitvallen. Voor info mailen naar witwyfke@gmail.com alle bedragen zijn zonder rekening, wil je een factuur dan komt er 9% BTW overheen.

Ik gebruik Cacao in de puurste vorm die traditioneel is bereid door een Sjamaan uit Guatemala. Het is met liefde en zorg geteeld en geoogst speciaal voor ceremonies. De Cacao drank heeft geen hallucinerend effect. Om je af te stemmen op de ceremonie is het beter om een dag van te voren geen alcohol e.o. koffie voor de ceremonie en nuttig een lichte maaltijd.

Wist je dat je reis steeds dieper wordt als je vaker aan een cacao ceremonie meedoet? Doordat je de cacao spirit eerder hebt ontmoet durf je verder in overgave te gaan en wordt de cacao ceremonie steeds krachtiger voor je. Er is Kruidenthee, water en er zijn lekkere dingetjes, de ceremonie zal begeleid worden door mooie muziek en wellicht een meditatie, dat voel ik in het moment.. 

Maak kennis met de Cacao Ceremonie en dompel jezelf onder in de helende frequenties van de Cacao spirit. Die je zal raken tot diep in je ziel. Een cacao-ceremonie is een prachtige emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je innerlijke zelf en je hart. Het ontgift je ziel en lichaam en geeft je immuunsysteem een enorme oppepper.

Cacao is een zachte, liefdevolle krachtige ceremonie waar je de mogelijkheid krijgt om je hart te openen. Raw-Cacao werkt sterk op het hart chakra, en brengt ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en verbindt ons intuïtief met Moeder aarde. Cacao heeft namelijk de kracht had om de fysieke wereld met de spirituele wereld te verbinden. Cacao medicijn en allemaal vanuit je eigen pure zelfhelende vermogen.

Cacao heeft de eigenschap om de bloeddoorstroming te versterken. Verbonden met het hart zo kan heling op verschillende lagen plaatsvinden. De Cacaospirit brengt ons op een zachte manier bij onszelf. Het zorgt ervoor dat ons hart zich kan openen en er ruimte komt voor onze diepste gevoelens. Op liefdevolle wijze nemen we onszelf waar en zijn we in staat naar onszelf te kijken zonder oordeel. De Cacaospirit helpt ons bij zelfrealisatie en acceptatie. Samen met een aantal gedoseerde kruiden die de Cacao versterken in haar kracht kunnen er emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kunt een hoge mate van blijdschap voelen en verhoging van gevoeligheid van je zintuigen. Raw Cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en natuurlijk versterkt het de afgifte van geluks-hormonen.