Agenda Cacao-ceremonie

“””” Drenthe “”””
Cacao Ceremonie in combinatie met Blauwe Lotus. De Blauwe Lotus bloemthee wordt er apart bij gedronken, je kunt kiezen of je het gebruiken wilt.

Vrijdagavond 31 mei i.v.m. de veilige setting is er een max van 6 personen
Beide avonden van 19.30 uur tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Donatie: € 50,- euro p.p.

Thee is er gedurende de ceremonie en na afloop een veganistisch soepje. Neem zelf ook iets lekkers mee om te delen tijdens het samenzijn.


Locatie: Brink 9 Westdorp in Drenthe (in de buurt van Borger)
Na je opgave en betaling krijg je aanvullende info m.b.t. de ceremonie.

Mailadres: witwyfke@gmail.com


Wil je privé sessie dan zal de bijdrage 95,- euro p.p. zijn, minimaal 2 personen. Alle bedragen zijn zonder rekening, wil je een factuur dan komt er 9% BTW overheen.


Een cacao-ceremonie is een prachtige emotionele en zintuiglijke ervaring. Dompel jezelf onder in de helende frequenties van de Cacao spirit. Die je zal raken tot diep in je ziel. Het nodigt je uit om contact te maken met je innerlijke zelf en je hart. Het ontgift je ziel en lichaam en geeft je immuunsysteem een enorme oppepper. Cacao is een zachte, liefdevolle krachtige ceremonie waar je de mogelijkheid krijgt om je hart te openen. Raw-Cacao werkt sterk op het hart chakra, en brengt ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en verbindt ons intuïtief met Moeder aarde. Cacao heeft namelijk de kracht had om de fysieke wereld met de spirituele wereld te verbinden. Cacao heeft de eigenschap om de bloeddoorstroming te versterken. Verbonden met het hart, kan heling op verschillende lagen plaatsvinden.

Blauwe lotus werking: het wordt vaak gebruikt als een natuurlijk slaapmiddel en als middel om lichte stress en angst te verlichten. Daarnaast staat de blauwe lotus bekend om zijn milde psychoactieve effecten, die kunnen leiden tot een gevoel van euforie en verhoogde perceptie. Cacao ceremonie Blauwe lotus was een heilige plant voor de oude Egyptenaren en kan een verhoogde staat van bewustzijn opwekken. daarnaast heeft het kalmerende en euforische effecten. De combinatie van cacao en blauwe lotus zorgt ervoor dat je nog beter kunt ontspannen en in je lichaam zakken.

Ik gebruik Cacao in de puurste vorm die traditioneel is bereid door een Sjamaan uit Guatemala. Het is met liefde en zorg geteeld en geoogst speciaal voor ceremonies.

Wist je dat je reis steeds dieper wordt als je vaker aan een cacao ceremonie meedoet? Doordat je de cacao spirit eerder hebt ontmoet durf je verder in overgave te gaan en wordt de cacao ceremonie steeds krachtiger voor je. Er is Kruidenthee, water en er zijn lekkere dingetjes, de ceremonie zal begeleid worden door mooie muziek en wellicht een meditatie, dat voel ik in het moment..