Talkingstick-Krachtstok

 

Oorsprong van de Talkingstick – Praatstok De talkingstick werd eeuwenlang gebruikt door vele inheemse stammen in Noord- Amerika om op een eerlijke en onpartijdige manier naar elkaar te luisteren. De talkingstick werd over het algemeen gebruikt in raadcirkels om aan te wijzen wie het recht had te spreken. Als er zaken van groot belang voor de raad kwamen, dan hield een leidinggevende wijze oudere (Elder) de talkingstick vast en begon met de bespreking. Als hij klaar was dan hield hij de talking stick voor zich uit en degene die wenste te spreken nam hem over. Op deze wijze ging de stok over van de een naar de ander tot iedereen die wilde spreken dit gedaan had. De Nederlandse naam voor talkingstick is praatstok. Vaak is het lastig om goed te luisteren en zo elkaar echt te begrijpen, elkaar uit laten spreken, je eigen mening in stelling brengen, enzovoort. Hierdoor kan de onderlinge communicatie soms moeizaam verlopen, wat kan leidden tot onbegrip en wantrouwen. 

Alle onderstaande stokken zijn verkocht. Het is om je een idee te geven van de mogelijkheden, bijna alle stokken zijn intuïtief gemaakt. Maar natuurlijk kunt u ook uw voorkeuren aangeven m.b.t. tot kleur, eventuele kristallen of Symbolen. Het kan zijn dat bij speciale wensen een meerprijs op de bestaande prijs komt. Dit kan overlegt worden. Ik ben bereikbaar via mijn mailadres. Ik maak stokken voor iedereen die de roep hoort.

!!!!! VERKOCHT !!!! 

 

 

 

Praat of krachtstokken zijn geweldige helpers als je mensen begeleid op therapeutisch gebied waarbij praten met elkaar moeilijk gaat. Of om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, processen, om je bedrijf of zaak een boost te geven. Wil je iemand een heel speciaal persoonlijk cadeau schenken? Denk dan eens aan een Krachtstok, ieder stuk is uniek. Ook bij vergaderingen zijn ze goed inzetbaar. Al mijn krachtvoorwerpen of het nu stokken, verenbundels of altaarstukken bevatten een bijzondere energie.

 Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde voor de gebruikte materialen. In ieder stuk zit veel tijd en bezieling en hulp van spiritwereld. Het maken van eens stok duurt circa 1 week. Geen enkele stok wordt van een boom gesneden, te onrechte wordt vaak beweerd dat alleen zo’n stok krachtig energie bevat, niets is minder waar, iedere stok heeft energie en met behulp van de gidsen komt er in wat nodig is. Als u een stok laat maken krijgt u de gebruikte materialen erbij, het is n.l. voor de verbinding beter dat u zelf voelt wat de gebruikte materialen voor u betekenen. Er is veel uitleg op internet te vinden. Ik gebruik naast andere materialen echte kristallen, veren, vacht, bot e.d. In principe kan een stok een heel leven meegaan maar soms merk je dat je elkaar ontgroeid bent en je een andere nodig hebt. Dat is logisch want door je ontwikkeling groei je en kan het zijn dat je andere energetische krachten nodig hebt.

Prijzen zijn exclusief bezorgkosten en zonder factuur. Met factuur komt er 9% BTW overheen. U heeft al een Sjamanistische kracht stok vanaf 80,- euro 

Stokken voor kinderen vanaf 4 jaar tot 16: 60,- euro 

Verzendkosten met track en trace: Nederland: 7.50 euro en Belgie: 14.50 euro, andere landen moet ik uitzoeken. Bij verzekerd versturen komen ook extra kosten overheen.

Info: witwyfke@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

1 gedachte op “Talkingstick-Krachtstok

  1. Goedendag,

    Ik vind de eerste talking stick met de schildpadden echt prachtig.
    Ik heb jaren terug een vision quest gedaan. In Brazilië met een man die uit de Lakota traditie komt. Hierna een naam ontvangen die de man gedroomd had. Tortuga Travão
    Thunder turtle. Ik werk op zee maar ben bezig om naast mijn werk op zee met de oud directeur van de middelbare school om met probleem jeugd te gaan werken. Wandelen, meditatie , vechtsport overleven in de natuur en vision quest natuurlijk. De talking stick heb ik vaak aan gedacht om dat dit ook in Brazilië werd gedaan Elke dag.
    Ik zou dit heel graag introduceren in het werken met deze jongeren. Ik kwam voor een veer. Naar jullie site maar vond veel meer. 😉 misschien dat die talking stick met de schildpadden en lapis lazulli nog in u bezit is. Dan wou ik vragen of ik die zou kunnen kopen. Zo niet zo ik graag overleggen om 1 te laten maken. Hoe dan ook bedankt! Veel goeds Groeten Tiemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.