Te koop: Talkingstick-Krachtstok

Oorsprong van de Talkingstick – Praatstok

De talkingstick werd eeuwenlang gebruikt door vele inheemse stammen in Noord- Amerika om op een eerlijke en onpartijdige manier naar elkaar te luisteren. De talkingstick werd over het algemeen gebruikt in raadcirkels om aan te wijzen wie het recht had te spreken. Als er zaken van groot belang voor de raad kwamen, dan hield een leidinggevende wijze oudere (Elder) de talkingstick vast en begon met de bespreking. Als hij klaar was dan hield hij de talking stick voor zich uit en degene die wenste te spreken nam hem over. Op deze wijze ging de stok over van de een naar de ander tot iedereen die wilde spreken dit gedaan had. De Nederlandse naam voor talkingstick is praatstok. Vaak is het lastig om goed te luisteren en zo elkaar echt te begrijpen, elkaar uit laten spreken, je eigen mening in stelling brengen, enzovoort. Hierdoor kan de onderlinge communicatie soms moeizaam verlopen, wat kan leidden tot onbegrip en wantrouwen. 

De meeste stokken zijn intuïtief gemaakt. Maar natuurlijk kunt u ook uw voorkeuren aangeven m.b.t. tot kleur, eventuele kristallen of Symbolen. Heb je speciale wensen m.b.t. veren e.d. dan overleggen we de meerprijs. Ik ben bereikbaar via mijn mailadres.

Praat of krachtstokken zijn geweldige helpers als je mensen begeleid op therapeutisch gebied waarbij praten met elkaar moeilijk gaat. Of om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, processen, om je bedrijf of zaak een boost te geven. Wil je iemand een heel speciaal persoonlijk cadeau schenken? Denk dan eens aan een Krachtstok, ieder stuk is uniek. Ook bij vergaderingen, ceremonies of therapeutische sessies zijn ze goed inzetbaar. Ik maak stokken voor iedereen die de roep hoort. Al mijn krachtvoorwerpen of het nu stokken, verenbundels of altaarstukken bevatten een bijzondere energie. gebruikte veren zijn gewassen, gedroogd, ongediertevrij gemaakt en met alle respect behandeld. Het is een natuurlijk materiaal en na een tijdje kan het gebeuren dat er veren, bont, leer e.o. kristallen los gaan zitten, dit is eenvoudig te verhelpen door zelf te repareren met lijm of dergelijke.

!!!!! VERKOCHT !!!!

Ik werk op Sjamanistische wijze met respect en liefde voor de gebruikte materialen. In ieder stuk zit veel tijd en bezieling en hulp van spiritwereld. Heb ik geen stok op voorraad of wilt u een andere houd er dan rekening mee dat ik er circa 1 week mee bezig ben. Geen enkele stok wordt van een boom gesneden, te onrechte wordt vaak beweerd dat alleen zo’n stok krachtig energie bevat, niets is minder waar, iedere stok heeft energie en met behulp van de gidsen komt er in wat nodig is. Als u een stok laat maken krijgt u een overzicht v.d. de gebruikte materialen erbij. Het is n.l. voor de verbinding beter dat u zelf voelt wat de gebruikte materialen voor u betekenen. Er is veel uitleg op internet te vinden. Ik gebruik naast andere materialen echte kristallen, veren, vacht, bot e.d. In principe kan een stok een heel leven meegaan maar soms merk je dat je elkaar ontgroeid bent en je een andere nodig hebt. Dat is logisch want door je ontwikkeling groei je en kan het zijn dat je andere energetische krachten nodig hebt.

Prijzen zijn exclusief bezorgkosten en zonder factuur. Met factuur komt er 9% BTW overheen. U heeft al een eenvoudige Sjamanistische krachtstok vanaf 85,- euro wilt u bijzondere veren e.o. duurdere kristallen spreken we een prijs af. Of koopt u die op deze site staat.

Stokken voor kinderen vanaf 4 jaar tot 15 jaar: 50,- euro 

Verzendkosten met track en trace: Nederland: 7.50 euro en Belgie: 14.50 euro, andere landen moet ik uitzoeken. Bij verzekerd versturen komen ook extra kosten overheen.

Info: witwyfke@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

1 gedachte op “Te koop: Talkingstick-Krachtstok

  1. Goedendag,

    Ik vind de eerste talking stick met de schildpadden echt prachtig.
    Ik heb jaren terug een vision quest gedaan. In Brazilië met een man die uit de Lakota traditie komt. Hierna een naam ontvangen die de man gedroomd had. Tortuga Travão
    Thunder turtle. Ik werk op zee maar ben bezig om naast mijn werk op zee met de oud directeur van de middelbare school om met probleem jeugd te gaan werken. Wandelen, meditatie , vechtsport overleven in de natuur en vision quest natuurlijk. De talking stick heb ik vaak aan gedacht om dat dit ook in Brazilië werd gedaan Elke dag.
    Ik zou dit heel graag introduceren in het werken met deze jongeren. Ik kwam voor een veer. Naar jullie site maar vond veel meer. 😉 misschien dat die talking stick met de schildpadden en lapis lazulli nog in u bezit is. Dan wou ik vragen of ik die zou kunnen kopen. Zo niet zo ik graag overleggen om 1 te laten maken. Hoe dan ook bedankt! Veel goeds Groeten Tiemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.