Trancereis

out-of-body-10

 

 

 

 

 

 

We bespreken de plek waar het gaat gebeuren. Dat kan binnen of buiten zijn afhankelijk van het het jaargetijde. Een trancereis of meditatie kan alleen of in een groepje uitgevoerd worden. Visualiseren en verbeeldingskracht spelen hierbij een hierbij een belangrijke rol. Je kunt gaan liggen of zitten, er wordt gekeken hoe jij je het beste kunt ontspannen.

Waarom wil je dit doen? Ben je op zoek naar kennis of informatie, wil je in contact komen met je krachtdier, gids of voorouders, is er een trauma te verwerken. Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je zoekt gaan we beginnen.Op de klanken van trommel en stem ga jij de reis maken, daardoor kom je in een andere staat van bewustzijn. Tijdens de reis is alles mogelijk, je kunt vliegen als een vogel, een vis in het water, of door het bos rennen als een hert. De mogelijkheden zijn onvoorspelbaar en onuitputtelijk. Het behoort tot de mogelijkheid om op een bepaalde wijze met geesten of met andere wezens te communiceren.

Een trancereis duurt circa 1 uurtje. Investering in jezelf is 45 euro                                    Info en afspraak maken via het witwyfke@gmail.com of via  contactformulier

Witwyfke

 

 

1 gedachte op “Trancereis

  1. Trance reis / meditatie.
    Na toch wat aarzeling en eigenlijk steeds uitstel toch een afspraak met je gemaakt en ……………….ik ben heel blij en opgelucht dat ik deze stap heb genomen. Als antwoord op mijn mailtje waarop ik vroeg om een afspraak, schreef jij “we gaan aan de slag”!! Ik had er geen idee van hoe dat dan zou moeten. En ik had er ook geen idee van waar ik zou moeten beginnen om jou uit te leggen over mijn beslissing. Een stap, die ik voor mijn gevoel om mijn verdere leven vrij en zonder terug te kijken, zou moeten nemen. Een stap die ik al lang had moet nemen , maar steeds uitstelde of de twijfel dat het misschien allemaal niet nodig was. Door je stem en het ritme dat je sloeg op de drum, kwam ik op een plekje waarvan ik dacht dat ik het niet meer in me had of in elk geval dat ik het kwijt was. Zo ver verstopt in mijn binnenste, ja verdrongen eigenlijk. Jij hebt me geholpen om het kleine meisje in mij, mijn ziel zoals jij het noemde, weer te laten bestaan. Ooit heb ik een plek in het bos gehad, waar ik hetzelfde ervoer als wat jij mij aangegeven hebt. Ofwel wat je me hebt laten ervaren ofwel opnieuw hebt geleerd. Ik ben je daar ontzettend dankbaar voor en ik waardeer de manier waarop je het hebt gedaan, ik voel me zo ontzettend blij en opgelucht. Daarna hebben we samen oud zeer, negatieve ervaringen e.d. en nieuwe uitdagingen, positieve gevoelens ritueel aan het vuur gegeven, en de spirits bedankt voor deze ervaring, gevraagd om steun en positieve kracht. Ik blijf graag met je in contact, zeker als vriendin.

    Dineke , ik bedank je voor het wijzen van de weg.
    Th.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.