Innerlijke reis – Visionquest 

Aanvang: donderdag 13 mei om 13.00 uur tot zondag 16 mei 14:00 uur

Locatie: Noord Drenthe,

Er is gekozen om voor 1- 2 personen de Innerlijke reis/ Vision Quest te organiseren tijdens de vuuropleiding. In verband met de voorbereiding voor de Quest is het belangrijk om je voor 1 april aan te melden.
De bijdrage in je persoonlijke ontwikkeling is: 750 euro,- 
Na de aanbetaling van 250,- euro is je plek gereserveerd. De rest z.s.m. daarna voldoen. Bij annulering is je aanbetaling niet restitueerbaar, i.v.m. gemaakte kosten. Bij annulering van jou kant tot 2 weken voor 13 mei bereken ik volledige bedrag. 
Volgens oude tradities van natuurvolkeren is een Vision Quest een zoektocht of poort naar een innerlijke reis om je levensdoel te vinden. Native volkeren gaan op zoek naar een visioen bij een initiatie naar een nieuwe levensfase. Het is een diepe intense ervaring in samenwerking met de natuur. Een Vision Quest is een buitengewoon krachtig ritueel om contact te maken met de natuur en met jezelf. Tijdens deze dagen en nachten zonder eten, alleen in de natuur kom je jezelf onder ogen, je angsten, je krachten, je passies, je pad. Een Vision Quest is bedoeld om oude patronen los te laten en nieuwe inspiratie op te doen. Je krijgt zicht op wat voor jou de essentie van leven is. De natuur werkt daarbij als een geweldige spiegel die je terug brengt bij je innerlijke bron. In verbinding met de natuur en al dat is komen antwoorden als vanzelf naar boven. Eén ding is zeker: iedereen heeft een unieke ervaring. Net als na een zweethut kom je als een ander mens terug.
Waarom een Vision Quest:
Als je verbinding zoekt met dat wat groter is dan jezelf.
Je de calling/roep vanuit het diepst van je ziel voelt.
Je de unieke en intense verbinding met de natuur wilt ervaren en aangaan.
Je een nieuwe impuls aan je leven wilt geven.
Je voluit van het leven wilt genieten.
Jezelf ten diepste leren kennen
Je een aantal dagen en nachten alleen wil doorbrengen in de natuur.
De voorbereiding van jouw Vision Quest begint met een kennismakingsgesprek. Je plek is ergens in de omgeving van ons Zweethut basiskamp waar mensen speciaal aanwezig zijn om je te ondersteunen in dit proces.
Voor de Vision Quest zelf neem je maar weinig mee. Niets dat je afleidt van de eenvoud van het met jezelf zijn. Je stelt je open voor de natuur, voor je eigen innerlijke ervaringen en gevoelens en wat jou dat te vertellen heeft. Vanuit het basiskamp vindt begeleiding plaats door teamleden van onze groep en het vuur zal alle dagen dag en nacht voor jou branden. Je kunt 1 begeleider meenemen die jou ondersteunt in het basiskamp.
Aankomst donderdagmiddag waar je je voorbereid voor je Quest. Je wordt voor zonsondergang naar de plek gebracht. Daar blijf je alleen totdat je zondagmorgen in alle vroegte wordt opgehaald.
Info en opgave bij: witwyfke@gmail.com