VisionQuest voor mannen en vrouwen

 

Vison-quest 

Voor iedereen die verbinding zoekt met de stilte, de natuur, waarbij je vraag kan zijn, wat je doel is in dit leven, hoe je relatie is met Moeder Aarde, omdat je in je contact wilt komen met je vrouwelijke/mannelijke kracht en energie, of antwoord wilt op de dingen die je van plan bent te gaan doen.

Wanneer doe je een Vision-quest?  Als je met onbeantwoorde vragen zit. Als je voor een moeilijke beslissing staat in je leven. Als je op zoek bent naar jou verbinding met de natuur. Als je erachter wil komen wat je doel is in dit leven. Ik bied verschillende vormen aan, een gewone VQ en voor vrouwen ook nog een Moon/bloed quest waarbij je eenzelfde verdieping verbinding zoekt. Beiden zijn inhoudelijk hetzelfde behalve dat de een voor menstruerende vrouwen is en de andere voor iedereen geschikt is…

Wanneer niet?  Als je psychotherapeutische hulp krijgt e.o. niet stabiel genoeg bent. Het is goed om dit eerst af te sluiten( loslaten)

Hieronder staat een Moon-offering / bloed quest beschreven.

Een Moon-Offering houd in dat je gedurende een aantal nachten en dagen zittend boven een kuil in Moeder Aarde je bloed aan haar geeft. Als je dit wilt doen zonder dat je in de menstruatieperiode zit dan gaat het ritueel ongeveer hetzelfde…alleen geef je dan geen bloed aan moeder aarde..Voor een quest geld dat je tijdens deze dagen niet teveel buiten de heilige ruimte/cirkel komt. De plek is in de vrije natuur of in een speciale hut. Je mag natuurlijk even de benen strekken maar het is de bedoeling dat je jou Offering in alle rust en eenzaamheid ondergaat en je niet laat afleiden door de dingen om je heen. Je kunt de quest zo streng maken voor jezelf als je wilt. Je kunt het zonder eten en water doen. Maar omdat je in de Moon bent mag je ook een beetje water, een paar koeken of fruit mee nemen (zonder voedsel wordt je wel steeds helderder om de antwoorden op je vragen te vinden). Je bondgenote is de natuur zelf, zij zal je dragen. Aanvang mei t/m eind september is de beste periode voor deze quest. Van te voren bespreken we waar je voorkeur naar uitgaat en wat bij jou past, welke dagen het worden, zodat we de Quest kunnen plannen. Als je weet welke wijze en periode v.h. jaar voor jou het meest geschikt is dan bespreken we wat je mee mag nemen.

Deze Moon-quest is voor vrouwen die met bepaalde levensvragen rondlopen, die de Moeder willen eren, of omdat je wilt ervaren wat het met je doet. Ik zal als begeleidster bij je in de buurt zijn, je kunt op ieder moment dat jij wilt de Offering afbreken. Natuurlijk mag je als je wilt een extra helpster vragen (dit is geheel aan jou) om je te begeleiden in deze dagen. Zij mag niet in de Moon(menstruatie) zijn i.v.m. wisselwerking van energieën. Zij zal op geruime afstand van jou verblijven. Besef wel dat het niet iets is dat je zo even doet, het zal je veranderen, het vraagt energie, moed en doorzettingsvermogen van je. Je zult versteld staan van je eigen kracht.

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier

WITWYFKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.