Vrouwen workshop/cirkel

Locatie: ’t Hof van Wespert, Brink 9, Westdorp, Drenthe. Bij de locatie is mogelijkheid om te overnachten vraag naar de mogelijkheden.


Dagen: Zaterdag 4 maart, Zaterdag 17 juni, Zaterdag 5 augustus en Zaterdag 14 oktober


Tijd: 10 uur – tot 17.00 uur


Bijdrage: 110,- euro per dag, inclusief, locatie kosten, hout, gebruikte materialen, koffie, thee, sapje en lunch: Soep met brood. Voor het gezamenlijk eten vragen we je om iets voor de potluck mee te nemen.


Informatie e.o. opgave: info@praktijkisness.nl
In verband met het vastleggen van de locatie vragen we je bij deelname om je op te geven tot uiterlijk 27 februari. Om een veilige groepsverbinding te creëren vragen wij je commitment voor alle 4 dagen en is er ruimte voor maximaal 8 Vrouwen

Workshopgevers:  Dineke en Karina, moeder en dochter organiseren een Oer-Vrouwen cirkel die 4 keer in het jaar zal plaatsvinden. In deze workshop cirkels houden we ons bezig met Sjamanistische ceremonies, rituelen en de elementen. Wij hebben beiden allerlei opleidingen gevolgd in Sjamanistisch werk. Karina heeft bij JohnHawken een Sjamanistische opleiding voltooid.

Waar: in Drenthe op de Oude grond waar zoveel krachtplekken en energieën zijn. De rode draad zullen ook bezoeken aan krachtplekken zoals Hunebedden zijn. Wij zijn Native’s van eigen bodem en het contact met deze energieën is ons zo vertrouwd. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we onze Vrouwelijke OER-krachten aanboren. We gaan niet alles verklappen maar we zullen de Wilde Vrouw in ons laten ontwaken door te dansen, zingen en trommelen. Waarbij we onze creatieve, scheppende krachten aanboren en de Leeuwin in ons mogen laten brullen. Bezwete stijve lichamen die gedurende de bijeenkomst helemaal los gaan. Daar heeft ons lijf en onze ziel behoefte aan. Tribal dancing, the Old way, voeten op de Oude grond. De prikkelende trillende sensatie van de hitte en oplopende energie in ons lijf voelen. Doen waar Vrouwen goed in zijn, het opwekken en oproepen van de Vrouwelijke levenskracht en energie. Het OER-gevoel van vroegere vieringen in Vrouwen bijeenkomsten met elkaar beleven zonder het keurslijf van beperkingen. Er zullen mooie aspecten en teachings aan bod komen. Wil je gewoon PUUR en OER ZIJN dan kun je nu kiezen welk pad je gaat volgen. Ja!!! het kan spannend zijn die kracht in jezelf te ontmoeten, maar WAT als je er voor gaat. Als je helemaal aanwezig bent krijg je de kans om ECHT te verbinden en daardoor DIEPER te gaan.