Reinigen huis of personen van entiteiten

Al sinds mijn kindertijd voel ik entiteiten, door de jaren heen heb ik geleerd hier mee om te gaan. Maar de weg daar naar toe was beslist niet eenvoudig. Veel onbegrip van familie en omgeving maakten mijn leventje erg moeilijk. Om andere kinderen deze moeilijke weg te besparen help ik ze om met deze gave om te gaan. Luister naar uw kind, neem het serieus.

 

Symptomen kunnen zijn: angstig en teruggetrokken, durft niet meer in een bepaalde ruimte te zijn, is vaak/veel moe, heeft concentratieproblemen, durft niet te gaan slapen, er kunnen zelfs lichamelijke klachten ontstaan. Aarzel niet en schakel hulp in, omdat het niet over gaat. een sensitief kind kan wel leren hier mee om te gaan.

Negatieve entiteiten/energieën kunnen mens, dier en zelfs planten en bomen ziek maken. Deze entiteiten-energieën zuigen als het ware de levenskracht op. Het is nodig ze te verwijderen en ze naar hun plek in dit universum te sturen. Ze hoeven niet altijd kwaadwillend te zijn, maar kunnen wel heel vervelend en energie opslokkend zijn. Meestal zijn deze entiteiten/energieën zich er niet eens van bewust dat ze deze uitwerking op levende wezens hebben. Kinderen hebben vaak een antenne met deze wereld, maar kunnen hier nog niet mee omgaan of zijn er bang voor. Dit kan ze beïnvloeden in hun gedrag.

Sommige entiteiten/energieën zitten al zo lang op die plaats dat ze niet zomaar te verwijderen zijn. Dit vergt wel enige kennis en ervaring.

Meestal is een sessie van 1 keer genoeg. Deze sessie bestaat uit een oriënterend gesprek en daarna de reiniging. Ik leer je hoe hier mee om te gaan, ik help ook bij kinderen en dieren.

Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.