Te koop of laten maken Talking Stick, Buidels, Medicijnstaf, Dreamcatchers, e.d.

dromenvangers

U kunt bij mij terecht voor krachtstokken of praatstokken, dreamcatchers, smudge-veren en medicijnbuidels. Onderstaande stukken zijn allemaal unieke stukjes handwerk en met zorg en liefde gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden.

verkocht met Jaguar

Oude kamperfoelie met 2 ruwe Amethisten, 2 veren van een Woestijnbuizerd ( Harris-Hawk) en 1 Haviks veer. Op verzoek is er een krachtdier op geschilderd. Deze is niet te koop.

 

Medicijnbuidels

Medicijn buidels Konijnenbont

 

 

 

 

 

 

Mini buideltjes

Buidels

 

 

 

 

Verschillende buidels zoals, Medicijnbuidels (groot en klein), Tabaksbuidels, Kruidenbuidels, als u op een foto gaat staan ziet u wat het is. Ik gebruik natuurlijke materialen zoals leer en bont, maar wel van dieren die in vrijheid hebben geleefd en door ziekte of ouderdom aan hun einde zijn gekomen. Voor het gebruikte leer en bont geld hetzelfde. Ik maak deze objecten omdat ik net als de Lakota en andere native indianen geloof dat je niets moet verkwisten.

Medicijn of kruidenbuidel

Medicijn of kruidenbuidel

Medicijn  kruiden buidel

Medicijn kruiden buidel

Als een dier gestorven is kun je het eren door te gebruiken wat je nodig hebt. Het dier heeft het niet meer nodig en het zou zonde zijn het verloren te laten gaan. Neem niet meer dan je nodig hebt, ga er respectvol en zorgzaam mee om. Deze buidels en andere artikelen kunnen als je ze goed onderhoud een leven lang mee. Misschien moeten ze een keertje hersteld worden. Ik heb jaren allerlei vachtjes, veren en stukken leer verzameld, daar kan ik dan weer iets van maken. Soms krijg ik veel als er een ziekte onder de konijnen/vogels is maar soms krijg ik ook niets. Daarom heb ik geen grote voorraad en wacht ik geduldig op wat er weer naar mij toe komt.

Kalkoenveren

Smudge veren Kalkoen


 

 

 

 

 

1 gedachte op “Te koop of laten maken Talking Stick, Buidels, Medicijnstaf, Dreamcatchers, e.d.

  1. Beste mensen,

    Ik ben op zoek naar een talking stick. Ik geef veel trainingen en wil hem daarvoor gebruiken. Graag zou ik een prijsopgave willen van de kosten en indien mogelijk wat voorbeelden van gemaakte talking sticks.

    vr gr Peter van Leusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.