Teamlid Karina Diemer

Mijn naam is Karina van Breemen-Diemer en ben ik moeder van 3 prachtige kids en liefdevolle partner van mijn mooie man Mark.

Mijn gekregen Medicijn naam is: ”Zij die Grootmoeder Aarde zacht bewandelt”
Deze naam heb ik gekregen van mijn Shamanic en Tantra teacher John Hawken, waar ik in 2018 de training Sjamanisme ‘Het medicijn pad’ heb gevolgd en afgerond.

Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirit(s) en de Kosmos. Voor mij betekend Sjamanisme ‘terug naar de’ Oorsprong: sinds de mensheid worden er Ceremoniën gehouden waarin Rituelen worden uitgevoerd. Echter door de tijd heen, door allerlei omstandigheden zoals geloof, geld, macht. Zijn we ver van onszelf af komen te staan. We zijn letterlijk vergeten te ~ Voelen en te Weten~Sjamanisme brengt ons weer terug naar onze Kern. Wij Zijn Natuur!

Mijn Spirituele pad begon al op m’n 15e levensjaar. Doordat mijn moeder ( Witwyfke) in aanraking kwam met een Sjamaan en zij haar eerste Zweethut deed. Ik weet nog hoe ze thuis kwam, vol energie, open, zacht en haar huid rood gloeiend! Ze had haar thuis weer gevonden! En nu ik dit schrijf raakt me dit diep! Omdat ze eindelijk weer leefde voor mijn gevoel….

In 2007 ben ik samen met mijn 10 maanden oude dochtertje meegegaan met mijn moeder en heb toen mijn eerste zweethut beleefd. Wauw wat een ervaring, en wat bijzonder, moeder, dochter en kleindochter! 3 generaties! Nu wist ik waar m’n moeder het al die tijd over had. Door de jaren heen ben ik samen met mijn moeder ‘de Rode Weg’ gaan bewandelen zoals de Native American’s het noemen. Ik ben door haar opgeleid tot Vuurvrouw en Watergietster volgens de Lakota traditie.

Naast dit mooie Sjamanistische werk en het geven van allerlei workshops ben ik Gecertificeerd Bewustzijn Coach particulier en zakelijk. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding op je spirituele weg. Daarnaast begeleid ik ook mensen met PGB. Ook werk ik met veel liefde als Freelance Nurse in de stervensbegeleiding met 15 jaar werkervaring in de psychiatrie. mijn website: https://www.praktijkisness.nl/

Ik ont-moet je in liefdevolle omarming.

Ahè Karina