Verhalen vertelster

Verhalen

 

 

 

 

 

 

 

Als Witwyfke vertel ik verhalen en zing ik ballades, een aantal gaan over mijn geboortegrond, het Oude land Drenthe..sommige spelen zich af in de tijd van Hunebedbouwers, Jager verzamelaars, of het Trechterbekervolk….Ook vertel ik verhalen over ridders en jonkvrouwen, oude verhalen uit oude tijden en nieuwe verhalen uit deze tijd…veel verhalen en ballades zijn door mij zelf verzonnen e.o. geschreven. maar niet allemaal. Ik vertel ook over kruiden-vrouwtjes, verloren liefdes, droevige, vrolijke, spannende, enge en grappige dingen, over dieren, bomen en planten..

Glastonbury Abbey (9)

Ik heb altijd verhalen geschreven en verteld, door de tijden heen en vind het leuk deze met u te delen. In oude tijden reisden verhalen vertellers, mensen die ballades zongen rond, van kasteel naar kasteel, van dorp naar dorp van stad naar stad. Verhalenvertellers waren altijd welkome gasten. Want er bestond nog geen Krant, T.V., Radio, en Internet. Zij waren vaak het enige contact met de buitenwereld, ze vertelden wat er onderweg, in ander huizen, dorpen, steden gebeurde. En wie was daar niet nieuwsgierig naar. Gelukkig zijn er nog altijd mensen die liever een echt spannend verhaal live willen horen en daar intens van kunnen genieten..

verhalen

Voor welke gelegenheid dan ook, een verhaal is altijd een welkome invulling voor een middag of avond. Voor kinderen heb ik speciale verhalen. Ze kunnen op locatie verteld worden of op een andere plek, op een personeelsfeest, voor, na of tijdens een diner, vrijgezellen-avond, festival, buurtfeest, bruiloft. Mogelijkheden genoeg.

Heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier op deze site..vergoeding 100 euro ex. reiskosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.