Te koop: Smudge / Rook fans

Smudge Fans als uniek geschenk voor jezelf of voor een ander


Alle krachtvoorwerpen bevatten een bijzondere energie. De veren, vleugels en stokken zijn maanden soms jarenlang bij me. Alles is zorgvuldig verkregen en wordt met respect, liefde en geduld gewassen (ongediertevrij gemaakt) en weggelegd om te drogen en te rusten. Als ik het sein krijg dat ze klaar zijn om de wereld in te gaan ga ik ermee aan de gang. Ik gebruik alleen hoogwaardige materialen. Ik heb meer vleugels liggen die niet op de site geplaatst zijn. Contact me als je vragen of speciale wensen hebt.

Prijzen zijn zonder factuur en excl. verzendkosten, met met factuur komt er 9% BTW overheen.  Contact: witwyfke@gmail.com


Veren en vleugel Fans  Prijs:  Ophalen 60,- euro en 67,95 euro verzendkosten binnen Nederland. Ik geef je gebruikte veren e.d. door als je een Fan uitkiest. Een fan kies je op gevoel..

Nr. 1

Nr. 2

Nr. 3

Nr. 4

Nr. 5

Nr. 6

Nr. 7

Nr. 8

Nr. 9


Grote vleugels van Nijlgans breed circa 20/25 cm, lang 40/45 cm prijs: 50, – ophalen en 57,95  euro inclusief verzendkosten binnen Nederland.


Deze vleugels zijn circa 15 cm breed en 28 tot 30 cm lang, prijs: 35,- euro per stuk ophalen en met verzending binnen Nederland 42,95 euro.